Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 05:13

Βορίδης, Γιακουμάτος καλεσμένοι στο Δημαρχείο Χολαργού


voridistoxo

Την περασμένη Δευτέρα 23 Απριλίου οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Γ.Γιακουμάτος και Μ. Βορίδης βρέθηκαν στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Χολαργού καλεσμένοι της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας όπου μίλησαν για το θέμα της Σύγχρονης Πατριωτικής Διακυβέρνησης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της τοπικής Οργάνωσης Παπάγου-Χολαργού κ. Νίκος Κούκης ανακοινώνοντας ότι δεν θα είναι υποψήφιος ξανά για τη θέση στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές του Μαϊου, αναζωπυρώνοντας έτσι τις φήμες που τον θέλουν να γυρνά στον Δημοτικό πολιτικό στίβο, αφού η θέση του Προέδρου της Τ.Ο. είναι ασυμβίβαστη με την υποψηφιότητα επικεφαλής ψηφοδελτίου διεκδίκησης του Δήμου.

koukis

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος ο οποίος παρότρυνε τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαϊου εξηγώντας ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει μέσω της μεγαλής συμμετοχής να βγει πιο δυνατή από αυτές τις εκλογές. Τους προέτρεψε να ανανεώσουν τη συνδρομή τους ακόμη κι αν σε κάποιους φαίνεται βαρύ το ποσό των 12 ευρώ, διότι όπως χαρακτηριστικά είπε: "Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα χρήματα αυτά πάνε για την ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας, για την ενίσχυση του ίδιου μας του σπιτιού".

apostolond

Ως προς το θέμα της συζήτησης ο κ. Βορίδης αναλαμβάνοντας να εξηγήσει τον όρο Πατριωτική Διακυβέρνηση, χαρακτηριστικά είπε: "Πατριωτική Διακυβέρνηση, σημαίνει ότι στο επίκεντρο της πολιτικής σου βρίσκεται η αξία του έθνους. Είνα αυτονόητο αυτό; Όχι. Γιατί υπάρχουν δυνάμεις στην Ελλάδα που σήμερα κυβερνάνε και αυτό το αμφισβητούν".

Μετά το τέλος των ομιλιών υπήρξε συζήτηση με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που πραβρέθηκαν.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.