Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 07:40

Μία "έξυπνη πόλη" παρέχει και "έξυπνες" λύσεις στάθμευσης!


naxoupsistaria

Αναγνώστρια του myxolargos/mypapagos.gr απέστειλε μήνυμα και φωτό για την αυθαίρετη συμπεριφορά κατοίκου της οδού Νάξου στο Χολαργό που κρατά παράνομα και προκλητικά όχι μία αλλά δύο θέσεις στάθμευσης στο πολύ μικρό δρομάκι που όμως βρίσκεται στη μάντρα του γηπέδου Μαρσώ.  

Διαβάστε το μήνυμα της αναγνώστριας:

"Σε νέα "έξυπνη" λύση κράτησης θέσης πάρκινγκ προέβει συντοπίτης μας. Εκτός από τις δύο θέσεις που καταλαμβάνει ουτως ή αλλως επί της οδού Νάξου με τα δυο αυτοκίνητα που διαθέτει, κρατάει και τρίτη μπροστά από το σπιτικό του γιατί απλά μπορεί και κάνεις δεν του λέει κάτι. Μέχρι πρότινος έβαζε απλά το κόκκινο εμπόδιο. Σε αυτό προστέθηκε για να του κάνει παρέα και μια ψησταριά! 

Και άλλοι ιδιοκτήτες επί της οδού Νάξου βάζουν κάτι ανάλογο δεδομένου ότι ο δρόμος είναι στενός και δεν μπορούν να βγουν από τα πάρκινγκ που διαθέτουν αλλά στο συγκεκριμένο σπίτι δεν υπάρχει καν πάρκινγκ και η τοποθέτηση της ψησταριάς και του εμποδίου δεν ειναι καν απέναντι από την μεγάλη πόρτα που έχει το σπίτι του. Ειναι απέναντι από μια μάντρα!

Η καφρίλα και η αδιαφορία για όποιον άλλον θέλει να παρκάρει στην οδό Νάξου (παραπλεύρως του γηπέδου που χρησιμοποιούν τα παιδιά μας) στο μεγαλείο της...."


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.