Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Τα παιδιά παίζουν ανάμεσα σε "προϊόντα βανδαλισμού", όχι στα σκουπίδια!

on .

avgouro

Παρά τη σταθερή γραμμή του Δημάρχου να μην απαντά στα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του myxolargos/mypapagos.gr, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας δείχνει να αισθάνεται μεγαλύτερο το βάρος των αρμοδιοτήτων της και πραγματικά έσπευσε να εξηγήσει και να εξηγηθεί για το άρθρο με τα σκουπίδια στο Μεγάλο Πάρκο Παπάγου.

Άσχετα με το αν θεωρούμε ότι η απάντηση είναι αδύναμη αφού κατηγορεί το site για παραπλάνηση εξηγώντας ότι αυτά τα ογκώδη και επικίνδυνα αντικείμενα που τα παιδιά έτρεχαν ανάμεσα τους, δεν ήταν σκουπίδια αλλά... προϊόντα βανδαλισμού. Το θετικό παρόλα αυτά είναι ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα τομέας της Δημοτικής Αρχής που απαντά στα μέσα ενημέρωσης και κατ' επέκταση στους αναγνώστες-δημότες.

parkopapb

Να θυμίσουμε τα ρεπορτάζ του myxolargos/mypapagos.gr για τα κονδύλια και τις δαπάνες στα σχολεία που εξανεμίζονται και ο Δήμαρχος καμαρώνει μιλώντας πάντα μόνο για τα προϋπολογισθέντα. Για τα 8,5 εκατ από τη μελέτη του ηλεκτροφωτισμού που κάποιοι θα τα κερδίσουν, αλλά ποιοί; Για τα πεζοδρόμια που ανακατασκευάζονται, αλλά ποιά, με ποιά κριτήρια; Τρία μεγάλα θέματα ενδεικτικά που απασχόλησαν πολύ το τελευταίο εξάμηνο. Το site μας παρουσίασε εκτενή ρεπορτάζ με μεγάλα νούμερα αναγνωσιμότητας, άρα και ενδιαφέρντος για τους δημότες και για τα οποία ο Δήμαρχος ουδέποτε απέστειλε την άποψη του, την αντίρρηση του, τη θέση του.

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας που ο ίδιος έστειλε μέσω email, γιατί η απάντηση που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο fb διαφέρει...

parkopapc

"21-4-2018
ΠΡΟΣ: «myxolargos.gr»

Σε ότι έχει σχέση με τη σημερινή σας ανάρτηση με τον παραπλανητικό τίτλο «Πάρκο Παπάγου: Τα παιδιά παίζουν… κρυφτό στα σκουπίδια», ενημερώνω τόσον εσάς, όσον και τον ανώνυμο αναγνώστη, πως τα «προϊόντα» των βανδαλισμών, όπως εξ άλλου φαίνονται και από τις φωτογραφίες, δεν είναι σε καμιά περίπτωση σκουπίδια, αλλά ένας σπασμένος τραπεζόπαγκος και μέρος της ξύλινης περίφραξης του «ΦΟΙΒΟΥ».
Όπως με ενημέρωσε η Αντιδήμαρχος Τεχνικών ‘Εργων κα Αρβανίτη τη Δευτέρα 16 Απριλίου μόλις ενημερώθηκε έστειλε συνεργείο και τα περισυνέλεξαν, προκειμένου να επισκευάσουν τον τραπεζόπαγκο και να τον τοποθετήσουν στη θέση του.
Με έκπληξη όμως δεν διάβασα στην ανάρτησή σας το παραμικρό σχόλιο, ακόμη και σχετική καταδίκη, για τους συγκεκριμένους βανδαλισμούς, αλλά και πολλούς άλλους που έχουμε σχεδόν καθημερινά σε κοινόχρηστους χώρους.
Όσον γι΄ αυτό που γράφετε, «μόνον περήφανος δεν μπορεί να είναι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας», σας δηλώνω πως, προσωπικά είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για το έργο που επιτελώ για 34 χρόνια στο Δήμο ειδικά στον Τομέα της Καθαριότητας και αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι δεν κάνω λάθη και παραλείψεις..
Επίσης σε ότι με αφορά και εάν ως υπεύθυνος είμαι κλεισμένος στο γραφείο μου, όπως γράφετε, οι περισσότεροι συνδημότες μας γνωρίζουν πως προσωπικά από πολύ νωρίς το πρωϊ μέχρι αργά το βράδυ τις περισσότερες ώρες βρίσκομαι στους δρόμους και στα δύο εργοτάξια του Παπάγου και Χολαργού και προσπαθώ να επιλύσω σχεδόν όλα τα προβλήματα που έχουν σχέση με την Καθαριότητα.

Θανάσης Αυγουρόπουλος
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πρασίνου"