Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Η Δημοτική Αρχή τσιμέντωσε το Κεντρικό Άλσος του Χολαργού!

on .

tsimentoparko

Έκπληξη προκάλεσε το θέαμα της μεγάλης έκτασης τσιμεντένιας πλατφόρμας που κάλυψε την περιοχή του καφέ στο Κεντρικό Άλσος του Χολαργού. Και το ερώτημα είναι ένα, προβλέπεται να δοθεί τέτοια άδεια μέσα σε δασική έκταση; Σύμφωνα με τον δημότη που κατήγγειλε το γεγονός στο myxolargos/mypapagos.gr οι εργασίες έγιναν παρουσία Δημοτικού Συμβούλου και των δημοτικών συνεργείων.

Μετά από περίπου 12 χρόνια δικαιώνονται όσοι φώναζαν ότι το Άλσος έπρεπε να κρατήσει αναλοίωτο το δασικό του χαρακτήρα διότι πολύ απλά υποστήριζαν ότι όταν τα συμφέροντα μπαίνουν μέσα δεν έχουν όρια. Έτσι επί Δημαρχίας Νικολάου δόθηκε για πρώτη φορά η άδεια της λειτουργίας του καφέ και σήμερα επί Δημαρχίας Αποστολόπουλου έπεσαν τα πρώτα τσιμέντα.

Εν αναμονή των αντιδράσεων, διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του αναγνώστη:

"Τσιμέντο να γίνει;
Εν έτει 2018 και πιο συγκεκριμένα χθες 20 Απρίλη η δημοτική αρχή προχώρησε στην τσιμεντόστρωση περίπου 300 τ.μ. στο πάρκο του Χολαργού στο café που λειτουργεί τους καλοκαιρινούς μήνες.
Οι εργασίες της τσιμεντόστρωσης έγιναν υπό την «επίβλεψη» δημοτικού συμβούλου, αλλά και δημοτικών συνεργείων που εκτελούσαν εργασίες.
Εντύπωση προκάλεσε η ταχύτητα με την οποία εκτελέσθηκαν οι εργασίες, γεγονός όμως που εξηγείται επειδή οι εργασίες ήταν εντελώς παράνομες.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ακούσουμε ότι η «λύση» της τσιμεντόστρωσης του πάρκου είναι μια προσωρινή λύση.
Δεν γνωρίζω, αλλά νομίζω και θέλω να πιστεύω ότι οι εργασίες στο πάρκο δεν έγιναν με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Άμεσα λοιπόν θα πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο με απόφαση του και ενέργειες του να επιβάλει το ξήλωμα των παράνομων οικοδομικών εργασιών που έχουν γίνει.

Ν. Π."