Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 15:37

Και ασανσέρ θα αποκτήσει το 5ο Δημοτικό Χολαργού


tabelapemptoce

Παράδειγμα διεκδίκησης πλέον αποτελεί η σχολική κοινότητα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού. Τόσο ο Σύλλογος Γονέων με την έντονη εξωστρέφεια που τον διακρίνει και την πυγμή να ζητά διαρκώς το καλύτερο για τα παιδιά τους, όσο και η νέα διεύθυνση του σχολείου με την πολύπειρη Μ. Μάσσου στο τιμόνι, έχουν ήδη φέρει έναν αέρα ανανέωσης και δυναμισμού στο σχολείο.

Μετά τη μεγάλη νίκη για τη διαμόρφωση της εισόδου που αποτελούσε ένα πάγιο και χρόνιο αίτημα των γονέων, έρχεται τώρα και το ασανσέρ να τεθεί σε λειτουργία. Να θυμίσουμε ότι η πρόβλεψη για ανελκυστήρα στο σχολείο υπήρχε ήδη από την κατασκευή του, ωστόσο δεν είχε τεθεί ποτέ σε λειτουργία.

Έτσι μετά τις πιέσεις που έχουν ενταθεί ήδη από την περσινή σχολική χρονιά τώρα όλα δείχνουν ότι το θέμα ξεκόλλησε αφού με απόφαση του Δημάρχου η Τεχνική Υπηρεσία προχωρά σε συλλογή προσφορών για τη συγκεκριμένη υπηρεσία η οποία θα γίνει με τη διαδικασία της απ ευθείας ανάθεσης. Το ποσό που έχε δεσμευθεί είναι 7.440 ευρώ (μαζί με ΦΠΑ) και όλα δείχνουν πως τη σχολική χρονιά 2018-19 το 5ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού θα εγκαινιάσει το ασανσέρ του!

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.