Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Στο 4ωροφο κτίριο της ΔΟΥ Χολαργού, εκτός λειτουργίας τα ασανσέρ

on .

asanser

Εκτενές ρεπορτάζ ανήμερα το Πάσχα έκανε η εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" για το θέμα της μη λειτουργίας των ασανσέρ στη ΔΟΥ Χολαργού. Σύμφωνα με το άρθρο οι υπάλληλοι είναι αναγκασμένοι να κατεβαίνουν στο ισόγειο για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες μς κινητικά προβλήματα, ενώ η απάντηση από το Υπουργείο είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την αγορά ανταλλακτικών των ανελκυστήρων κι όλα αυτά σε μία από τις μεγαλύτερες ΔΟΥ της Αθήνας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται για την εφορία Χολαργού.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο όπως δημοσιεύθηκε στο ¨Πρώτο Θέμα":

Αδιανόητη ταλαιπωρία για δεκάδες φορολογούμενους που επισκέπτονται καθημερινά μια από τις μεγαλύτερες ΔΟΥ της Αθήνας, αυτής του Χολαργού, για να εξυπηρετηθούν, αφού τα τρια ασανσέρ του τετραώροφου κτιρίου είναι εκτός λειτουργίας εδώ και δυο μήνες!
Ηλικιωμένοι, άτομα με κινητικά προβλήματα και όλοι όσοι θέλουν να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους με τη ΔΟΥ Χολαργού αντιμετωπίζουν καθημερινά έναν Γολγοθά αφού για να επισκεφθούν τα γραφεία ορισμένων υπηρεσιών θα πρέπει να ανεβοκατέβουν τουλάχιστον τέσσερις ορόφους, ανάλογα με τον όροφο που βρίσκεται η εκάστοτε υπηρεσία.

Είναι σύνηθες πλέον, ειδικά για τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, οι υπάλληλοι της ΔΟY να ανεβοκατεβαίνουν τα σκαλιά μέχρι το ισόγειο προκειμένου να τους εξυπηρετήσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο έφορος έχει απευθυνθεί στο υπουργείο Οικονομικών για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα χαλασμένα ασανσέρ αλλά η προφορική απάντηση που έχει λάβει από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου ήταν δυσάρεστη καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, του ανέφεραν πως δεν υπάρχουν χρήματα για κάποια ανταλλακτικά ώστε να επιδιορθωθεί, έστω και το ένα ασανσέρ.