Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 06:57

Νηστίσιμο παγωτό έχετε δοκιμάσει; Σπεύσατε στο "τροφήον" στο Χολαργό!


trofionew

Μετρά πέντε μήνες ζωής το νέο Παντοπωλείο "τροφήον" της 17ης Νοεμβρίου και ήδη έχει δώσει μία άλλη διάσταση στην καθημερινή διατροφή των Χολαργιωτών. Με προϊόντα επιλεγμένα προσεκτικά στα ράφια του προσφέρει είδη διατροφής ακόμη και για τους πολύ ιδιότροπους με την υπόθεση... φαγητό.

Ειδικά για τις μέρες που διανύουμε της Μεγάλης Εβδομάδας το μενού των νηστίσιμων έχει να προτείνει έντονες γεύσεις και πλούσια διατροφικά είδη. Προϊόντα χαρουπιού και κριτσίνια καθώς και ζυμαρικά (gluten free, wheat free, lactose free, egg free), ελληνικούς ξηρούς καρπούς, όσπρια και αλεύρια, μέλια και παστέλια, χυμούς και σάλτσες ντομάτας, χειροποίητα φύλλα, κρητικές παραδοσιακές πίτες, ελιές και λάδι κορωναίικο.
Και η λίστα δεν τελειώνει, ενώ οι τιμές αποτελούν η καθεμία μία ξεχωριστή έκπληξη!

trofionewc
Καθημερινή έκπληξη αποτελεί και το φρεσκοφτιαγμένο νηστήσιμο φυσικό παγωτό με βάση το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο χωρίς γάλα, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη, κατάλληλο και για Vegan καταναλωτές.

Όλα τα προϊόντα στο Τροφήον είναι ποιοτικά ελεγμένα και σίγουρα σε πολύ χαμηλές τιμές, αφού το "τροφήον" στήθηκε με βάση το μότο "κερδίζω πολύ ποιοτικά, ξοδεύω λίγα".

Τέλος, το "τροφήον" ακούγοντας τα αιτήματα των πελατών του, δημιουργεί μετά από παραγγελία καλάθια δώρων «υψηλής» αισθητικής εμφάνισης, με ιδιαίτερους συνδυασμούς προϊόντων και φυσικά εξαιρετικά χαμηλές τιμές που θα κάνουν αίσθηση στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

trofionewb

"τροφήον", 17ης Νοεμβρίου 71, Χολαργός τ. 2106560858, κ. 6906712900
www.trofeion.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.