Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 18:06

Μηχανοκίνητα και... πλεούμενα στην παρέλαση Χολαργού


parelasidapaxob

Κι επειδή οι αναρτήσεις πάντα αφορούν στη μαθητιώσα νεολαία που παρελαύνει και δικαίως, το myxolargos/mypapagos.gr αυτή τη φορά έκρινε σκόπιμο να αναφερθεί στα μηχανοκίνητα και... πλεούμενα της παρέλασης που εδώ και κάποια χρόνια εμφανίζονται κυρίως στην παρέλαση του Χολαργού.

parelasivarka

Και ο λόγος βέβαια για το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Χολαργού που εδώ και αρκετά χρόνια πια, ήδη από το 2007 κατεβάζει στις παρελάσεις και μία βάρκα του ... στόλου του Συστήματος σηματοδοτώντας έτσι τη διαφορετικότητα του Ναυτοπροσκοπισμού. Τι γίνεται όμως μέχρι να ετοιμαστεί η βάρκα για την παρέλαση; Προηγείται λοιπόν μία επίπονη διαδικασία που αναλαμβάνουν κυρίως οι βαθμοφόροι μετρώντας δεκάδες ώρες τριψίματος και σενιαρίσματος του σκάφους που ξενικινά τουλάχιστον ένα δεκαήμερο πριν.

Έτερα μηχανοκίνητα, τα οχήματα της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού. Μία εμφάνιση επίσης με έντονα συμβολικό χαρακτήρα στις παρελάσεις της πόλης μας, όπου η Ομάδα δίνει το "παρών" δηλώνοντας ότι είναι παρούσα εξασφαλίζοντας την προστασία του φυσικού μας πνεύμονα, του Υμηττού.

Δικαιολογημένα και οι δύο παρουσίες, παρότι κλείνουν την παρέλαση του Χολαργού, πάντα συγκεντρώνουν το πιο ζεστό και ουσιαστικό χειροκρότημα.

parelasidapaxo


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.