Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 13:25

ΤΙΓΚΑΣ:"Πως κορόιδεψες και αυτούς Δήμαρχε;"


kakodioikisib


Με δελτίο τύπου η παράταξη Ανεξάρτητη Eνωτική Κίνηση και ο επικεφαλής της Κ.Π. Τίγκας ασκούν δριμεία κριτκή στο Δήμαρχο για "τα ψεύτικα δελτία τύπου" που εξέδωσε η Δημοτική Αρχή σχετικά με την πρόσφατη βράβευση του Δήμου με "αριστείο χρηστής διακυβέρησης". Ο κ. Τίγκας καταθέτει και έγγραφο του Συνηγόρου του Πολίτη στο οποίο γίνεται λόγος για "παράδειγμα κακοδιοίκησης", έγγραφο το οποίο απευθύνεται στο Δήμαρχο Αποστολόπουλο.

Διαβάστε όλο το δελτίο τύπου της παράταξης:

Βραβείο «Χρηστής Διακυβέρνησης» στο Δήμο
Φαίνεται ζούμε σε άλλο Δήμο!!!
Πως κορόιδεψες και αυτούς Δήμαρχε;

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης, πήρε το βραβείο «Χρηστής Διακυβέρνησης» από το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ), όπου ο ίδιος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Το βραβείο δόθηκε από το ΙΤΑ σε συνεργασία με το Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης της Ευρώπης και στους 23 Δήμους που συμμετείχαν στη διαδικασία. Η αξιολόγηση ήταν μεταξύ των 23 δήμων, τιμήθηκαν και οι 23 και η αξιολόγηση ήταν μεταξύ αυτών και ΟΧΙ όλων των δήμων της χώρας (δηλαδή των 325) όπως υποκριτικά αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Δήμου.

Φαίνεται όμως ότι ζούμε σε άλλο δήμο και δεν καταλαβαίνουμε ότι τόσο ο Δήμαρχος όσο και η Δημοτική Αρχή, ασκούν σοβαρή και υπεύθυνη διακυβέρνηση του Δήμου….. Ειλικρινά θα θέλαμε να ζούμε σε ένα δήμο που πρώτο μέλημα του Δημάρχου θα ήταν η εργατικότητα, η αποτελεσματικότητα και η «Χρηστή Διοίκηση» προς όφελος των συνδημοτών μας, που σήμερα απουσιάζουν παντελώς.
Δυστυχώς όμως για το Δήμαρχο όσο και αν προσπαθεί με χαμόγελα με φωτογραφίες και με ψεύτικα δελτία τύπου δεν μπορεί να κοροϊδεύει άλλο τους συμπολίτες μας.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΚΕΙ ΚΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Δεν το λέμε βέβαια εμείς επειδή όπως είναι φυσικό δεν μας αρέσει το θέατρο που παίζει ο Δήμαρχος, αλλά το λέει με τον πιο καθαρό τρόπο και ο Συνήγορος του Πολίτη στο παρακάτω έγγραφο:

kakodioikisi

Ο Συνήγορος του Πολίτη χρησιμοποιεί εκφράσεις που ξεφεύγουν κατά πολύ από το ήπιο πνεύμα λέγοντας μεταξύ των άλλων ότι ασκείτε ΚΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και σεις μας λέτε μέσω του ΙΤΑ, του οποίου είσαστε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ότι ασκείτε ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Κάτι είναι ΨΕΜΑ.
Για πέστε μας κ. Δήμαρχε τι έχετε κάνει στο δήμο μας με βάση τις παρακάτω αρχές, για τις οποίες βραβευτήκατε ;
• Εκπροσώπηση, Συμμετοχή των Πολιτών και Δίκαιη Διεξαγωγή Εκλογών
• Ανταπόκριση
• Αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα
• Ανοικτότητα και Διαφάνεια
• Κανόνες δικαίου
• Δεοντολογία
• Ικανότητα και Επάρκεια
• Καινοτομία και προσαρμοστικότητα
• Βιωσιμότητα και μακροπρόθεσμος προσανατολισμός
• Υγιής Δημοσιονομική διαχείριση
• Ανθρώπινα δικαιώματα, πολυπολιτισμικότητα και κοινωνική συνοχή
• Λογοδοσία

Αν δεν έχετε κάτι ειλικρινές να απαντήσετε τότε θα αναρωτηθούμε «πως τους κοροϊδέψατε και αυτούς»;
Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της παράταξης και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης σας καλούν να μάθετε επιτέλους και να εφαρμόσετε τις αρχές Χρηστής Διοίκησης και να σταματήσετε τις ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ και την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ των Αρχών.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.