Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 11:08

Σύλληψη μυστήριο στου Παπάγου με εμπλεκόμενη αστυνομικό


peripoliko

Μια περίεργη υπόθεση ερευνά η αστυνομία μετά τη σύλληψη φίλου γυναίκας αστυνομικού μετά από τυχαίο έλεγχο στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή του Παπάγου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ ο συλληφθείς που είχε ερωτική σχέση με την γυναίκα αστυνομικό, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στου Παπάγου να κατέχει, το υπηρεσιακό πιστόλι της αστυνομικού του, δυο πλαστές ταυτότητες με πραγματικά στοιχεία εν ενεργεία αστυνομικών και ποσότητα ναρκωτικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σε βάρος 34χρονης αστυνομικού, η οποία υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής και δύο ημεδαπών ιδιωτών, ηλικίας 43 και 19 ετών, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα οι δύο ιδιώτες προσήχθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής, γιατί κατά την διάρκεια ελέγχου σε όχημα που επέβαιναν διαπιστώθηκε πως αυτό έφερε καταφανώς πλαστές πινακίδες.

Επιπλέον στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τσαντάκι που περιείχε δύο υπηρεσιακά δελτία ταυτότητας της Ελληνικής Αστυνομίας, μικροποσότητα ναρκωτικών και το υπηρεσιακό πιστόλι της αστυνομικού, με την οποία ο ένας ιδιώτης φέρεται να διατηρεί προσωπικές σχέσεις.

Όπως διακριβώθηκε τα δελτία ταυτότητας είχαν περιέλθει, μέσω της υπηρεσιακής οδού, στην κατοχή της αστυνομικού για καταστροφή, χωρίς όμως η ίδια να προχωρήσει στην προβλεπόμενη διαδικασία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα της υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία και των διατάξεων περί οπλοφορίας όσον αφορά στην αστυνομικό και τα αδικήματα της πλαστογραφίας και των διατάξεων περί οπλοφορίας και εξαρτησιογόνων ουσιών, για τους δύο ιδιώτες.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινείται ήδη η διαδικασία στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας».

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.