Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 11:23

Δωρεάν μαθήματα Η/Υ στο Δήμο με στόχο την πιστοποίηση από το ΑΣΕΠ


laptop

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο Οργανισμό από το Υπουργείο Παιδείας, «Επιχειρησιακή Εκπαιδευτική ΕΠΕ”, προσφέρει σε κατοίκους δωρεάν εκπαίδευση στο θεματικό αντικείμενο της Πληροφορικής – Βασικές Δεξιότητες Η/Υ.

Η εκπαίδευση αφορά μόνο όσους επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, αποδεκτό από το Α.Σ.Ε.Π και θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν και η μόνη υποχρέωση των συμμετεχόντων είναι η συμμετοχή τους στις εξετάσεις για την απόκτηση του Πιστοποιητικού «UNICERT PRIMARY» με κόστος 170 ευρώ, το οποίο θα καταβάλλεται στον οργανισμό με τον οποίο συνεργάζεται ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, σε δύο δόσεις ως εξής:
• 1η δόση 70 ευρώ κατά την έναρξη των μαθημάτων
• 2η δόση 100 ευρώ τη μέρα των εξετάσεων
Σε περίπτωση αποτυχίας των εξεταζομένων (σε όποια ή όποιες ενότητες) οι επανεξετάσεις θα είναι δωρεάν.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα εκπαίδευσης και η πιστοποίηση περιλαμβάνει τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:
• Επεξεργασία Κειμένου (MS Word)
• Υπολογιστικά Φύλλα (MS Excel)
• Υπηρεσίες Διαδικτύου (MS Outlook, Internet Explorer)

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στον 1ο όροφο του κτιρίου ΚΑΠΗ, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα – εργαστήριο πληροφορικής, επί της οδού Αγαμέμνονος 4 στο Χολαργό και θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι συνολικά 30 ώρες, ενώ θα υπάρχουν πρωινά και απογευματινά τμήματα ως εξής: πρωινά 10:00 έως 13:15 και απογευματινά 16:30 έως 19:45, ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αίτηση συμμετοχής κατά τις ώρες 09.00-14.00, στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός – 1ος όροφος), είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αφού ολοκληρωθεί η εκπαίδευση, οι εξετάσεις θα δίνονται στο εξεταστικό κέντρο:
«Επιχειρησιακή Εκπαιδευτική ΕΠΕ”- Λ. Πειραιώς 108 ΤΚ 11854, Γκάζι, Αθήνα
Τηλ. 210-95.37.370

Σημειώνεται ότι η έναρξη των μαθημάτων θα γίνεται αφού συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών σε κάθε τμήμα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες-Αιτήσεις: Γραφείο Παιδείας 213 2002831-893 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.