Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Ο Μιχάλης έφερε τα "Παπάκια" στη Μεσογείων

on .

 papakiac

Τα "παπάκια" είναι το νέο εγχείρημα του πολυμήχανου Μιχάλη Βλαχοδημήτρη, του ευρέως γνωστού και ιδιαιτέρως αγαπητού Χολαργιώτη επιχειρηματία. Το νέο bistrot, όπως το χαρακτηρίζει και ο ίδιος, είναι ανοιχτά όλη μέρα προσφέροντας πρωινό, καφέ, brunch, ποτό, δείπνο από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

papakia

Στο bistrot του Μιχάλη μενού και υλικά είναι προσεκτικά επιλεγμένα από τον kitchen supervisor Αδάμ Παπαδάκη. Διαβάζουμε στον κατάλογο μεταξύ όλων των άλλων... Το μοσχαράκι μας είναι ελευθέρας βοσκής από τη Ναύπακτο. Τα τυριά από στάνη των Ζωνιανών. Το ελεαιόλαδο αγουρέλεαιο από την ορεινή Κρήτη. Τα ζυμαρικά από μία οικοτεχνία στη Ναυπακτία. Τα γλυκά του κουταλιού από τα χεράκια της κας Χρυσής... 

papakiab

Το νέο μοντέλο του μαγαζιού του Μιχάλη τα συνδυάζει όλα. Στυλ, παράδοση, glamour, υγιεινή διατροφή, ψαγμένα κοκτείλς, celebrities γι αυτό και έγινε μόνο μέσα σε ένα μήνα το γεγονός της χρονιάς. Κι όταν λέμε χρονιάς και αυτής που έφυγε αλλά σίγουρα κι αυτής που μπήκε αφού άνοιξε μόλις λίγο πριν τις γιορτές.

papakiad

Με λίγα λόγια αν δεν το έχετε ήδη επισκεφθεί, θα σας συμβουλεύαμε να το κάνετε άμεσα όποια ώρα και για ότι "τραβάει η όρεξη σας". Καλού κακού ρίξτε κι ένα τηλεφωνάκι για κράτηση.