Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

"Έφυγε" ο Χολαργιώτης Τζίμης Πανούσης!

on .

tzimispanousis

Θλίψη στην τάξη του '54 του 1ου Λυκείου Χολαργού φέρνει ο αιφνίδιος θάνατος του αντισυμβατικού καλλιτέχνη Τζίμη Πανούση που ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα.

Ο Τζιμάκος, όπως ήταν γνωστός στους φίλους, συμμαθητές και νεότερους fans του έζησε και μεγάλωσε στο Χολαργό στη γειτονιά του γηπέδου Μαρσώ. Φοίτησε στα σχολεία του Χολαργού και στο Χολαργό έκανε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα.

Παλιοί Χολαργιώτες, φίλοι και συμμαθητές του θυμούνται τον Τζίμη στις πρώτες του μουσικοθεατρικές παραστάσεις στον κινηματογράφο Αλόμα. Θυμούνται και τα πρώτα ακούσματα των "Μουσικών Ταξιαρχιών" συγκρότημα σχεδόν εξ ολοκλήρου γέννημα θρέμμα του Χολαργού που ξεκίνησε την ανατρεπτική στα μουσικά πράγματα στα τέλη του '70 διαδρομή του, αφού συμμετείχαν ακόμη οι Δημήτρης Δασκαλοθανάσης και ο αείμνηστος Βαγγέλης Βέκιος.

Ο θάνατος του Τζίμη Πανούση ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 με αιτία θανάτου την ανακοπή καρδιάς που διαπιστώθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου και διεκομίσθηκε και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης η καρδιά του δεν επανήλθε ποτέ.

Καλό ταξίδι Τζιμάκο!