Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Δωρεάν πάρκινγκ στην "Εθνική Άμυνα"; ΤΕΛΟΣ!

on .

statmefsimetro


Τέλος στο δωρεάν πάρκινγκ στους σταθμούς του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και Εθνική Άμυνα βάζει η Αττικό Μετρό.
Η Αττικό Μετρό προκήρυξε διαγωνισμό για τη μίσθωση διάρκειας 6 ετών σε ιδιώτη των χώρων, αξιοποιώντας τις τελευταίες εκτάσεις που παρέμεναν ανεκμετάλλευτες και της στερούσαν σημαντικά έσοδα, μετά τον πρόσφατο διαγωνισμό για το πάρκινγκ δυναμικότητας 200 θέσεων στον σταθμό Χαλάνδρι.

Μέσα στους επόμενους μήνες, οπότε και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών, η στάθμευση στο σταθμό ΕΝΘΙΚΗ ΑΜΥΝΑ αλλά και ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ θα γίνεται μόνο επί πληρωμή. Η κατάθεση των προσφορών ολοκληρώθηκε στα τέλη Νοεμβρίου και αναμένεται η ανάδειξη του ιδιώτη αναδόχου που θα αναλάβει τη διαμόρφωση και εκμετάλλευση του χώρου.

Στο οικόπεδο 6,4 στρεμμάτων στου Παπάγου, στο οποία τα αυτοκίνητα μέχρι σήμερα σταθμεύουν δωρεάν, θα προστεθεί και το παρακείμενο πεζοδρόμιο κι έτσι η συνολική έκταση παρέμβασης του αναδόχου ανέρχεται σε 7.126,80 τμ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στους όρους μίσθωσης στην προκήρυξη του διαγωνισμού, οι χρήστες των μέσων μαζικής μεταφοράς που θα χρησιμοποιούν τους χώρους για στάθμευση των οχημάτων τους θα έχουν προνομιακές χρεώσεις συγκριτικά με τους υπόλοιπους. Ειδικότερα, η χρέωση για τους χρήστες του Μετρό από τις 06.00 ως τις 20.00 για 4ωρη στάθμευση δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 2 ευρώ και για 12ωρη στάθμευση τα 6 ευρώ.