Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

ΤΙΓΚΑΣ: Το χριστουγεννιάτικο ανέκδοτο του Δημάρχου

on .

apostolonik

Με τον τίτλο "Το … Ανέκδοτο του Δημάρχου για τις Γιορτές" εξέδωσε δελτίο τύπου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Π. Τίγκας αναφερόμενος στις ευχές που απέστειλε ο Δήμαρχος με την προτροπή προς του δημότες να στηρίξουν τα καταστήματα της τοπικής αγοράς. Στο δελτίο τύπου ο κ. Τίγκας χαρακτηρίζει υποκριτή το Δήμαρχο, ακριβώς επειδή λίγες μόνο μέρες πριν στήριξε με μεγάλη εκδήλωση της παράταξης του κέντρο διασκέδασης εκτός περιοχής Χολαργού και Παπάγου.

Διαβάστε όλο το κείμενο Τίγκα:

Πήραμε χθες τις εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου για τις γιορτές των Χριστουγέννων και τον Καινούργιο χρόνο. Ευχές για υγεία, ευημερία και αλληλεγγύη. Μαζί με τις ευχές του θεώρησε σκόπιμο να παροτρύνει τους δημότες να στηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις. Σωστό και επιβεβλημένο αν ήταν ο ίδιος ειλικρινής.
Διαβάστε παρακάτω τι ακριβώς μας λέει ο Δήμαρχος και θα το αντιληφθείτε.

«Αγαπητοί συμπολίτες,
...............................................................................................
Επίσης αυτές τις ημέρες θα ήθελα να σας καλέσω να στηρίξουμε όλοι τις τοπικές επιχειρήσεις, ως πράξη αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας, στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε.
Με αυτό τον τρόπο στηρίζουμε τις θέσεις εργασίας και την απασχόληση στον τόπο μας, τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, ενισχύουμε την τοπική οικονομία και την τοπική ανάπτυξη.
Σας εύχομαι καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος»

Οι ευχές αυτές πράγματι θα είχαν αξία αν ήταν ειλικρινείς και καθόλου υποκριτικές, γιατί όπως είναι σε όλους γνωστό ο Δήμαρχος συνήθως επιλέγει εκτός Χολαργού καταστήματα για τις εκδηλώσεις – δεξιώσεις του, είτε αυτές είναι προσωπικές είτε δημοτικές.
Δείτε όμως πιο κάτω για να αντιληφθείτε ακόμη καλλίτερα το μέγεθος της υποκρισίας και το ψέμα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019! …..
…………..στο κοσμικό κέντρο "Άσπρο Πιάτο" (στο Χαλάνδρι), ο Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου Ηλίας Αποστολόπουλος γιόρτασε τα 4 χρόνια από την ίδρυση της δημοτικής του παράταξης "Μαζί για την πόλη μας". ………..

Κύριε Δήμαρχε,
η Υποκρισία σας δεν έχει όρια. Κάνετε μεγάλο λάθος που υποτιμάτε έτσι τη νοημοσύνη των συνδημοτών μας. Δεν τους αξίζει. Υπάρχουν και στο Χολαργό κέντρα.

Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της παράταξης και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης παρακολουθούν στενά τόσο τις δηλώσεις σας όσο και τις ενέργειές σας ως Δημάρχου και σας καλούν για μια ακόμη φορά να ΜΗΝ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΘΕ.

Δυστυχώς για σας οι δημότες σας κατάλαβαν και σας γύρισαν την πλάτη.

Δέσμευσή μας:
Για μας η μόνη οδός συνεργασίας με το δημότη και αυτό αποτελεί δέσμευση για όλα τα στελέχη της παράταξής μας, είναι να του λέμε:
ΑΛΗΘΕΙΑ - ΑΛΗΘΕΙΑ - ΑΛΗΘΕΙΑ