Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Πενθήμερο γνωριμίας, φιλίας και Ημερίδα στο Σύνδεσμο Προστασίας ΑμεΑ

on .

sinedrioamea

Στο πλαίσιο των πενθήμερων εκδηλώσεων Γνωριμίας και Φιλίας που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του Συνδέσμου ΑμεΑ της Β. Μελά στο Χολαργό, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των ΑμεΑ, την Κυριακή 3 Δεκεκμβρίου 2017 έλαβε χώρα μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα: «Δικαιώματα και Προστασία των ΑμεΑ».

Το πάνελ αποτελούσαν καταξιωμένοι επιστήμονες που προσέφεραν γνώσεις και εμπιερίες τους στους παριστάμενους.
Η κ. Κριάρη – Κατράνη Ισμήνη: Πρύτανης Παντείου Πανεπιστημίου που παρουσίασε τα «Δικαιώματα και την Προστασία των ΑμεΑ».
Ο κ. Παπαγεωργίου Χαράλαμπος: Καθηγητής Ψυχιατρικής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Θέμα «Η φιλαλληλία ως αίτημα ζωής. Νευροβιολογικές ενδείξεις».
Η κ. Μακρή Τένια: Ψυχολόγος – Σύμβουλος Οικογένειας που προσέγγισε με το δικό της μοναδικό τρόπο την Υποστήριξη Οικογένειας ΑμεΑ.
Ο Αρχιμανδρίτης π. Νικόδημος Φαρμάκης: Γραμματέας Συνοδικής Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Βαθύς γνώστης ο ίδιος των θεμάτων ΑμεΑ, ανέπτυξε τον πολύ σημαντικό ρόλο της Εκκλησίας.

Γονείς, κηδεμόνες και λοιποί προσκεκλημένοι που παραβρέθηκαν γεμίζοντας τη μεγάλη αίθουσα του Συνδέσμου, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από όσα επιστημονικά τεκμηριωμένα και ενδιαφέροντα άκουσαν.