Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Ο Δήμος απαντά για την εικόνες βρωμιάς στο ΜΕΤΡΟ Εθνική Άμυνα

on .

ethnamina

Απάντηση απέστειλε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για την ανάρτηση του myxolargos/mypapagos με τίτλο: «Εικόνες… πολιτισμού στη στάση Εθνική Άμυνα».

"Σχετικά με την ανάρτηση της 1/12/2017 με τίτλο, «Εικόνες… πολιτισμού στη στάση Εθνική Άμυνα», σας ενημερώνουμε πως, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, καθαρίζει τον παράπλευρο δρόμο της Λ. Μεσογείων και το πεζοδρόμιο, από την οδό Κύπρου έως την οδό Αναστάσεως.
Επίσης μολονότι δεν εμπίπτει στις υποχρεώσεις της Υπηρεσίας, καθαρίζεται από τον Δήμο και ο χώρος που χρησιμοποιούν ως αφετηρία τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.
Όπως πολύ σωστά γράφετε στην ανάρτησή σας, ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων χώρων με τις «εικόνες…πολιτισμού», είναι άλλοι φορείς, οι οποίοι αναμφισβήτητα έχουν την υποχρέωση να διατηρούν τους χώρους καθαρούς.
Οι Υπηρεσίες του Δήμου όχι μόνο “δεν κάνουν τα στραβά μάτια”, αλλά επανειλημμένα έχουν ενοχλήσει τους ιδιοκτήτες των χώρων αυτών, για τις αυτονόητες υποχρεώσεις τους, αλλά δυστυχώς δεν έχουν προβεί σε καμία ενέργεια και συνήθως επικαλούνται έλλειψη προσωπικού".