Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Τι απαντά η Διευθύντρια Τ.Υ. του Δήμου για τα προβλήματα του 1ου ΓΕΛ Χολαργού

on .

prlykeioholargou

Συνέχεια στο σήριαλ των επισκευών του 1ου Λυκείου Χολαργού με την απάντηση αυτή τη φορά της Διεθύντριας των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου που δημοσιοποιήθηκε μέσω του blog του Συλλόγου Γονέων. Η κα Βασσάλου απευθύνεται στο σύλλογο Γονέων του σχολείου, απαντώντας μετά από ένα χρόνο στις επιστολές του, ωστόσο αποφεύγει να αναφερθεί στα βασικά σημεία του εγγράφου του Δημάρχου.

Η Διευθύντρια της Τ.Υ. αναφέρεται μερικώς στα χρονοδιάγραμματα των έργων που ζητούσε επισταμένως από πέρσυ ο Σύλλογος Γονέων που για μεν το μεγάλο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης της νέας πτέρυγας οι χρόνοι κάπου θολώνουν, αφού βρίσκεται στη φάση της έκδοσης πολεοδομικών αδειών. Για δε την κεραμοσκεπή, μόλις ανατέθηκε η μελέτη της στατικής ενίσχυσης η οποία προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον επόμενο Απρίλιο, στη συνέχεια θα γίνει ο διαγωνισμός για το έργο που θα προκύψει. Αυτό το συγκεκριμένο έργο, ισχυρίζεται η Διεθύντρια, θα έχει ολοκληρωθεί το 2019. Αναφέρει ωστόσο και τις μικροεπισκευές που έγιναν από την επόμενη μέρα του ατυχήματος.

Να θυμίσουμε ότι ο Δήμαρχος ζητούσε γραπτώς ρητή γνωμοδότηση της Διευθύντριας για την καταλληλότα και την ασφάλεια του κτιρίου, ενώ την καλούσε να μεταβεί άμεσα στο σχολείο και να εξακριβώσει την επικινδυνότητα ή μη της οροφής του κτιρίου της παλαιάς πτέρυγας.
Ερωτήματα που εξακολουθούν να είναι σε εκκρεμότητα, οπότε το myxolargos/mypapagos θα επανέλθει με το νέο επεισόδιο του σήριαλ όταν και αν, αυτά απαντηθούν.