Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

ΠΡΟΣΟΧΗ! Φρεάτια γεμάτα νεράντζια στη 17ης Νοεμβρίου!

on .


remapapagou

Δε θέλει πολύ να γίνει το κακό! Ένα βαρύ σύννεφο με μία δυνατή βροχόπτωση ακόμη και για μικρό χρονικό διάστημα και είναι ικανό για μία μεγάλη τραγωδία. Το τραγικό περιστατικό της Μάνδρας συμβαίνει σπάνια ωστόσο ήταν ικανό να χάσουν 15 άνθρωποι τη ζωή τους.

Αντίστοιχα προβλήματα με φρεάτια που δεν καθαρίζονται σωστά και επαρκώς, με αγωγούς που έχουν πρόβλημα από την κατασκευή τους καταγγέλουν σήμερα κάτοικοι της 17ης Νοεμβρίου, όπου σε κάθε μεγάλη νεροποντή τα υπόγεια καταστήματα και κατοικίες τους πλημμυρίζουν. Συμβαίνει δε και το εξής μοναδικό να τινάζονται οι σχάρες στον αέρα και να πετιούνται από μέσα δεκάδες... νεράντζια.

Φερτά υλικά στα φρεάτια συγκεντρώνονται και στο ρέμα του Παπάγου από το βουνό που κατεβάζει η ροή των πηγών του Ιλισσού είτε φυσικά από τον Υμηττό, είτε από μπάζα που ασυνείδητοι συχνά πετούν.

pigesilissou

Πηγές Ιλισσού στην Αγία Ελεούσα στον Υμηττό (φωτό αρχείου)

Και βέβαια πάντα υπάρχουν τα προβλήματα των κακοτεχνιών στην ασφαλτόστωση των δρόμων που αναδεικνύονται ακόμη πιο επικίνδυνα με τα συσσωρευμένα νερά.

limnipindou

Η... λίμνη της οδού Πίνδου (σημερινή φωτό με τα νερά της βραδινής βροχής)

Οι τεχνικοί έλεγχοι και οι καθαρισμοί οφείλουν να γίνονται σε μόνιμη και τακτική βάση γιατί πολύ απλά, δε θέλει πολύ να γίνει το κακό! Κι επειδή δημοτικοί και κρατικοί μηχανισμοί είναι απόντες τα μάτια σας 14!