Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Μία ή δύο οι παρελάσεις σε Παπάγου και Χολαργό;

on .

fShare
3
parelasi

Αναποφάσιστη δείχνει η Δημοτική Αρχή στο θέμα της σχολικής παρέλασης. Κι ενώ η ίδια άνοιξε τη συζήτηση σχεδόν αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, τώρα μοιάζει να είναι μια μεγάλη πολιτική απόφαση για τον Δήμαρχο που... δεν δείχνει διατεθειμένος να την πάρει.

Για την ιστορία να θυμίσουμε εκτενές ρεπορτάζ του myxolargos/mypapagos πριν από δύο χρόνια σχεδόν που είχε τεθεί το θέμα τόσο στα τοπικά συμβούλια των δύο κοινοτήτων όσο και στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης (ΔΕΔ). Το μεν Συμβούλιο Χολαργού είχε προτείνει τη μία κοινή, το δε Παπάγου δύο ξεχωριστές. Όσο για τη ΔΕΔ υπήρξε... ισοψηφία.

Οπότε και το θέμα έμεινε στα αζήτητα. Έρχεται όμως αυτή την άνοιξη η νέα Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Μουντάκη και ανοίγει ξανά το θέμα, αποφασισμένη να κατεβάσει οριστική πρόταση, καλώντας τόσο την Ένωση Γονέων όσο και έναν έναν Σύλλογο Γονέων χωριστά να πάρουν σχετική απόφαση. Όλα μα όλα τα Δ.Σ. αποφάσισαν τη μία κοινή παρέλαση δίνοντας μία κατηγορηματική απάντηση στο ερώτημα της Αντιδημάρχου. Κάποιες διαφοροποιήσεις που υπήρξαν για τους δρόμους από τους οποίους θα περνά και αν θα γίνεται εκ περιτροπής στις δύο Κοινότητες, δλδ την 28η Οκτωβρίου στου Παπάγου και την 25η Μαρτίου στο Χολαργό αποτελούν ζητήματα για την περαιτέρω συζήτηση.

Η κα Μουντάκη είχε θέσει και dead line για τις αποφάσεις των Δ.Σ. κι έτσι στη συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δημάρχου και των γονέων που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Ιουλίου η ίδια ανακοίνωσε ότι έχει συλλέξει όλες τις πληροφορίες που ήθελε και ότι σε πολύ λίγο θα υπάρξει οριστική πρόταση.

Έκτοτε ουδέν! Σε λιγότερο από 10 μέρες έχουμε την πρώτη παρέλαση του νέου σχολικού έτους, τελικά θα γίνει μία κοινή ή δύο ξεχωριστές παρελάσεις στον ενοποιημένο μας Δήμο;