Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Ολοκληρώθηκε η δράση "Μαθαίνω την ελπίδα"

on .

mathainotoxo

Δελτίο τύπου εκδόθηκε για τη δράση "ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ" από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

"Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της Κοινωνικής Υπηρεσίας "ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ", μια πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ευαισθητοποίησης, Ισότητας και Εθελοντισμού, με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η συγκινητική συμμετοχή όλων σχεδόν των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων καθώς και των διευθυντών των δημοτικών και γυμνασίων σχολείων του Δήμου μας, και η αγάπη από τους μαθητές, που προσέφεραν καινούργια και ποιοτικά σχολικά είδη, δίδαξαν για άλλη μια φορά την ελπίδα.

mathainogkoumanikaki

Ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Βίκυ Νικάκη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού κα Κατερίνα Γκούμα αλλά και σύσσωμη η διοίκηση του Δήμου, έδωσαν στους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και στους Διευθυντές των σχολείων συμβολικά δώρα ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της ανταπόκρισής τους στη δράση. Στη συνέχεια το προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας διένειμε στους δικαιούχους τα πράγματα, χαρίζοντας πολλά χαμόγελα".