Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

ΤΩΡΑ! Γυναίκα αυτοκτόνησε στο Χολαργό!

on .

aytoktonia

Άλλο ένα θλιβερό συμβάν αυτοκτονίας σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Χολαργό μόλις λίγα μέτρα από το Δημαρχείο.

Μέσα σε μια κηλίδα αίματος βρήκαν οι γείτονές της στο πεζοδρόμιο της εισόδου της πολυκατοικίας της οδού Σύρου 3,  γυναίκα που είχε πέσει πιθανώς από το μπαλκόνι της αρκετά νωρίτερα.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των γειτόνων που αντίκρισαν το θλιβερό θέαμα βγαίνοντας από την είσοδο για να πάνε στις δουλειές τους, επρόκειτο για μια ήσυχη γυναίκα, χωρίς κανένα ιδιαίτερο περιστατικό που να μαρτυράει πρόθεση αυτοκτονίας ή ψυχικές διαταραχές.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό της γυναίκας στη Σύρου κατέφθασε ασθενοφόρο, η αστυνομία έκλεισε με κορδέλα το δρόμο και το πτώμα καλύφθηκε, ενώ ξεκίνησε η εξέταση μαρτύρων.

Οι μάρτυρες που βρήκαν την γυναίκα ήταν εμφανώς σοκαρισμένοι και δεν μπορούσαν να βοηθήσουν και πολύ την αστυνομία καθώς το περιστατικό έγινε όπως φαίνεται το βράδυ ή τις πρώτες πρωινές ώρες και οι συγκάτοικοί της δεν άκουσαν τίποτα.

Τα τελευταία χρόνια της κρίσης έχει παρατηρηθεί μεγάλη πύκνωση των περιστατικών αυτοκτονίας στην Ελλάδα, αλλά ειδικότερα και στο Χολαργό, καθώς το γενικότερο οικονομικό καταθλιπτικό περιβάλλον έχει οδηγήσει πολλούς ανθρώπους σε αδιέξοδο.