Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Φτιάξανε "βόμβα" κάτω από την Αγία Σκέπη;

on .

vomva

Μια πραγματική βόμβα έχει φτιάξει ο Δήμος στο πυκνόφυτο δάσος του πάρκου ακριβώς κάτω από την Αγία Σκέπη αφού έχουν συγκεντρώσει βουνά από εύφλεκτο πούσι κάτω από τα δέντρα.

Τώρα δεν χρειάζεται παρά μόνο ένα φιτίλι, ένα τσιγάρο από τα διερχόμενα αυτοκίνητα της πλατείας, μια κακόβουλη ενέργεια και δάσος και εκκλησία θα γίνουν παρανάλωμα.

Ήταν συχνές ο καταγγελίες δημοτών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού καθώς οι υπηρεσίες του δήμου μαζεύουν τα ξερά χόρτα και μετά τα αφήνουν προκλητικά δίπλα στο δρόμο αυξάνοντας τον κίνδυνο. Και αυτά καθώς υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην καθαριότητα των πάρκων και στον οδοκαθαρισμό παραμένουν εκεί για μέρες.

Άλλη μια καταγγελία που έφτασε στο myxolargos/mypapagos ήταν για το δάσος που υπάρχει ανάμεσα στις οδούς Πίνδου, Αλεβιζάτου και Κατεχάκη όπου οι εργάτες έκαναν αποψίλωση μόνο στον εξωτερικό χώρο και μέσα στο δάσος άφησαν τα ξερόχορτα όπως ήταν. Περίοικος μας προειδοποίησε ότι σε ένα τέτοιο πολυσύχναστο δρόμο ένα τσιγάρο αρκεί για να γίνει ανεπανόρθωτη ζημιά.

Αυτή όμως η περίπτωση της Αγίας Σκέπης (όπως απαθανάτισε φωτογραφία αναγνώστη μόλις πριν λίγο) είναι μοναδική τη στιγμή μάλιστα που αύρο, Δευτέρα εκατοντάδες μαθητές θα περάσουν από αύτο το σημείο. Να μην ξεχνάμε ότι ακριβώς στο ίδιο σημείο λίγους μήνες πριν άρπαξε φωτιά και το δάσος σώθηκε την τελευταία στιγμή. Η επικινδυνότητα του σημείου αυξάνεται κατά πολύ αν λάβουμε υπόψη μας ότι στον πάνω χώρο μεταξύ του δάσους και της εκκλησίας έχει γίνει σκουπιδότοπος.

skaliaskepi