για Νewsletter    

Εκτύπωση

Οι πεζοί είμαστε πολίτες 2ης κατηγορίας;

on .

celfierga

Αγανακτισμένη αναγνώστρια, κάτοικος της περιοχής γύρω από τη Μιλτιάδου έστειλε μήνυμα στο myxolargos.gr για την γενικά απαράδεκτη αντιμετώπιση των πεζών έναντι των αυτοκινήτων.

"Τι θα γίνει επιτέλους με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές στο Χολαργό;

Καθημερινά εξοστρακιζόμαστε στο δρόμο γιατί είναι όλοι παρκαρισμένοι στα πεζοδρόμια. Όσοι έχουν ή προσέχουν παιδιά, καθημερινά στέκονται ομαδικα στις διαβάσεις περιμένοντας κάποιος να φιλοτιμηθεί να σταματησει για να περάσουν ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ απέναντι. Σε κάθε ράμπα και γωνία είναι παλι παρκαρισμένοι γιατί χ...... για τη γιαγιά, για τον τυφλό, για το παιδί, για τη μαμά με το καρότσι του μωρού, για τον άνθρωπο με προβλήματα κίνησης.Το θέμα είναι να παρκάρουν όσο πιο κοντα στην εφορία, σουπερμάρκετ, κομμωτήριο. Τις τελευταιες μέρες, μπροστα
απο τη μεγαλη γωνιακή καφετέρια (Μεσογείων και Μιλτιάδου) γίνονται έργα στο πεζοδρόμιο και έβαλαν οι άνθρωποι ένα πλέγμα που σχηματίζει διάδρομο ωστε να περπατάμε με ασφάλεια. Μετά απο λίγες ώρες το πλέγμα αποφάσισε να πέσει και να φιλοξενεί παρκαρισμένες μηχανές που προφανώς χρειάζονται περισσότερη προστασία από την άγρια πόλη απο ένα 10 χρονο που πάει αγγλικά ή έναν παππούλη με τη μαγκούρα, του. Και το καλύτερο απο όλα; Σήμερα ήταν η ΤΡΙΤΗ φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που έφτασα πολύ κοντά να με χτυπήσει αυτοκίνητο που ΑΝΕΒΑΙΝΕ τη Μιλτιάδου.Στη μία το μεσημέρι.

Ας βρεθεί κάποιος τελοσπάντων να μας πει στα μούτρα οτι οι πεζοί, οι ηλικιωμένοι, τα παιδιά και τα ΑμεΑ είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας και αφού δεν έχουμε όχημα, ή να κάτσουμε σπίτια μας ή να ψοφήσουμε στο δρόμο.

Β.Τ."