Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Αυτό το Σ/Κ το bazaar του 1ου Σ. Προσκόπων Παπάγου

on .

Bazaarproskprotob

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη χαρά, για ακόμα μία φορά σας προσκαλούμε στο φετινό χριστουγεννιάτικο Bazaar μας σε ένα διήμερο γεμάτο εκπλήξεις και απίθανες προσφορές για εσάς και τα παιδιά σας το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 πμ μέχρι τις 18.00 μμ αυστηρά. 

Το Σύστημά μας, εξασφάλισε για ακόμα μια χρονιά ιδιαίτερα προνομιακές τιμές σε είδη χειμερινού εξοπλισμού όπως σακίδια, ισοθερμικά ρούχα, παπούτσια, ρούχα για σκι, ρούχα χειμερινά, υπνόσακους, υποστρώματα, κάλτσες, πολυεργαλεία και άλλα πολλά αξεσουάρ. Ελάτε και φέτος να επιλέξετε οτιδήποτε χρειάζεστε εσείς και τα παιδιά σας για τις χειμερινές σας εξορμήσεις και όχι μόνο!

Επιπλέον, όπως κάθε χρόνο η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης, μαζί με την βοήθεια των γονέων του Συστήματος μας, θα έχει ετοιμάσει για εσάς χειροποίητα γλυκά που θα γίνουν όπως πάντα ανάρπαστα...

Επίσης το προσκοπικό µας bazaar είναι µία πολύ καλή ευκαιρία για να αγοράσετε δώρα για τους αγαπηµένους σας, δώρα τα οποία έχουν φτιαχτεί µε κόπο από τα ανήλικα αλλά και από τα ενήλικα µέλη του Συστήµατος µας.

Ακόμα, στο φετινό μας bazaar θα πραγματοποιηθεί και παζάρι με βιβλία που μας έχουν φέρει αρκετοί φίλοι, οπότε αν έχετε και εσείς βιβλία τα οποία δεν χρειάζεστε, τα περιμένουμε και αυτά...

Στο φετινό µας bazaar, τα παιδιά σας θα περάσουν για άλλη µια χρονιά ευχάριστα, δηµιουργώντας ιδιαίτερες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και πρωτότυπα δώρα στα Μαγικά Εργαστήρια Παιχνιδιών, παρέα µε τους βαθµοφόρους µας και τους φίλους τους!

Τέλος, στην προσπάθεια µας να προσφέρουµε λίγα χαµόγελα παραπάνω σε παιδιά που πραγµατικά έχουν ανάγκη την αγάπη και τη στήριξή µας, θα µαζέψουµε φέτος µε τη βοήθειά σας ρούχα, τα οποία θα μοιράσουμε στη συνέχεια σε διάφορα ιδρύματα.

Σας περιμένουμε όλους!

​Ο Αρχηγός του Συστήματος
Κλήμης Τοσουνίδης​

Bazaarproskproto