Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 02:41

Αλεξάνδρα: Ένα κατάστημα με είδη δώρων κρυμμένο στην καρδιά του Χολαργού


alexandra31.12

Στον πεζόδρομο δίπλα στην Τράπεζα Πειραιώς και πολύ κοντά στο μετρό Χολαργού βρίσκεται ένα ιδιαίτερο κατάστημα με είδη δώρων. Οι περισσότεροι από τους Χολαργιώτες γνωρίζουν τις ιδιοκτήτριες, Μαρία και Φλώρα Κωνσταντοπούλου, καθώς γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο Χολαργό.

gouria.alexandra3

Το πρώτο κατάστημα που άνοιξε ο πατέρας τους στο Χολαργό βρισκόταν στη Μεσογείων 220 και λειτουργούσε από το 1978 με την επωνυμία “LIGHTING”. Η μητέρα τους συνέχισε την επιχείρηση στο γωνιακό κατάστημα επί της οδού Μεσογείων 248, το οποίο μεταφέρθηκε εντός του πεζόδρομου.

alexandra5

Η ιδιαίτερη και φιλική σχέση με τους πελάτες τους, τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν στις αντιξοότητες της εποχής προσφέροντας αμέτρητες επιλογές για ένα ξεχωριστό δώρο ή για χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι.

Στο κατάστημα Αλεξάνδρα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη δώρου και είδη σπιτιού όπως πορσελάνες, κρύσταλλα, μαχαιροπήρουνα, σερβίτσια, καράφες και πολλά ακόμα, αλλά και διακοσμητικά είδη όπως πίνακες, καθρέπτες, λάμπες, κορνίζες και πολλά-πολλά ακόμα.

alexandra4

Αξίζει να τονιστεί η αγάπη τους για τα χειροποίητα ελληνικά προϊόντα (διακοσμητικά αλλά και χρηστικά, κορνίζες, ρολόγια κτλ). Για αυτό το λόγο συνεργάζονται με έλληνες δημιουργούς από όλη την Ελλάδα για την προώθηση και στήριξή τους. Μία προσπάθεια που έχουν αγκαλιάσει οι πελάτες τους και την συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον προσφέροντας συνεχώς φρέσκες ιδέες για ανανέωση του χώρου αλλά και δώρα.

alexandra3

Ιδιαίτερα για τις ημέρες των γιορτών, θα εντυπωσιαστείτε από την ποικιλία σε ελληνικά χειροποίητα μοναδικά γούρια που κάθε χρόνο τελειώνουν νωρίς και τα ιδιαίτερα στολίδια για το σπίτι αλλά και το δέντρο σας! Την επόμενη φορά λοιπόν που θα περάσετε κοντά από το μετρό Χολαργού, μην αμελήσετε να το επισκεφτείτε…

gouria.alexandra1

 

 

alexandra.logo

Κατάστημα Αλεξάνδρα
Είδη Δώρων, Έπιπλα, Φωτιστικά
Μεσογείων 248, 15561 Χολαργός
Τηλ. 210-6528410, κιν. 694-8245071

www.alexandrahome.gr

Αλεξάνδρα @ facebook

alexandra1

alexandra6

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.