Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Να απαγορευτεί η αναστροφή;

on .

perikleousanastrofilong2
«Μήπως θα πρέπει ο Δήμος να κάνει εισήγηση στην τροχαία ώστε να τοποθετηθεί σήμανση που να απαγορεύει την αναστροφή στη νησίδα απέναντι από το εμπορικό κέντρο; Καθημερινά βλέπω τρομερά πράγματα ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που έχουν συμβεί ατυχήματα!» Αυτό ήταν το μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης ο οποίος και αναφέρεται στην οδό Περικλέους και στη νησίδα που βρίσκεται στο ύψος της Κεραμεικού.

Είναι γεγονός ότι πρόκειται για ένα σημείο στο οποίο επιτρέπεται η αναστροφή τόσο στα οχήματα που ανεβαίνουν όσο και στα οχήματα που κατεβαίνουν την Περικλέους την ίδια ώρα που κοντά βρίσκεται σχολείο, καφετέρια και εμπορικό κέντρο και κυκλοφορούν αρκετοί πεζοί με μεγάλες πιθανότητες να συμβεί κάτι σοβαρό. Όταν μάλιστα οι οδηγοί παρκάρουν μπροστά στη νησίδα (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία) οι πιθανότητες αυξάνονται.

Ενδιαφέρον βέβαια έχει και το σχόλιο διαφορετικού αναγνώστη που αναφέρει τα εξής:

Και σήμανση να τοποθετήσει ο Δήμος, αναστροφή πάλι θα κάνουν όλοι και τίποτα δεν θα τους αποτρέπει. Αυτά είναι σαχλαμάρες. Για Έλληνες οδηγούς μιλάμε, άλλωστε. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να πείτε στο Δασκαλόπουλο να βάλει πλαστικά κολωνάκια πάνω στα διαγραμμισμένα σημεία της Περικλέους, ώστε τουλάχιστον να αποτρέπεται το παράνομο παρκάρισμα, όπως στη φωτογραφία. Και κάθε φορά που θα φθείρονται, να αντικαθίστανται άμεσα. Απλά πράγματα.