Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Το αδιαχώρητο στην πίτα του ΚΑΠΗ

on .

IMG 0155long

 Το αδιαχώρητο επικράτησε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΔΟΚΜΕΠΑ  που έγινε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου το πρωί στο κτίριο της Αγαμέμνονος. Τα μέλη του ΚΑΠΗ κάθονταν μέχρι και στους διαδρόμους ενώ δεν έλειψαν και τα παράπονα για το «στρίμωγμα». Παρόλα αυτά η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε επιτυχώς, η τελετή έγινε από τον πατέρα Ιωάννη της Παναγίας Φανερωμένης και το πρόσωπο που κέρδισε το φλουρί είχε δωρεάν συμμετοχή στην επόμενη εκδρομή του ΚΑΠΗ.

Eμφάνιση έκανε και η χορωδία του ΚΑΠΗ τη διεύθυνση της οποίας έχει η Κατερίνα Μάσκα και τη μουσική διδασκαλία η Μιμή Ρουφογάλη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ Ηλίας Αποστολόπουλος αφού έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δραστηριοτήτων του ΚΑΠΗ ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια εκμάθησης υπολογιστών ενώ ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του ανακοίνωσε ότι  ότι προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία ΚΑΠΗ και Πολυιατρείων στην κοινότητα Παπάγου και ότι οι εργασίες πιθανόν να ξεκινήσουν μετά το καλοκαίρι.

IMG 0156