Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Bazaar από την ΦΟΙΒΗ

on .

bazaarfoivilong

Χριστουγεννιάτικο bazaar διοργανώνει ο ξενώνας φιλοξενίας γυναικών “Η ΦΟΙΒΗ” στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου στις 23 και 24 Νοεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 21:00.

Ο ξενώνας «ΦΟΙΒΗ» λειτουργεί 42 χρόνια και φιλοξενεί άγαμες μητέρες και κακοποιημένες γυναίκες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ανεξαρτήτως εθνικότητας, χρώματος ή θρησκείας. Η έδρα του βρίσκεται στην Πλατεία Παπαφλέσσα, στο Χολαργό (Θεσσαλονίκης 22). Εκεί προσφέρεται στέγη, τροφή, νομικές συμβουλές καθώς και ψυχολογική υποστήριξη. Επίσης, πεπειραμένη Κοινωνική Λειτουργός βοηθά στην επίλυση των προβλημάτων των φιλοξενουμένων. Πριν γίνει δεκτή η φιλοξενούμενη, χρήσιμη είναι μια συνάντηση  με την Κοινωνική Λειτουργό. Η φιλοξενία είναι τρίμηνη με δυνατότητα να δοθούν παρατάσεις. Σκοπός του είναι να οι γυναίκες αυτές να ορθοποδήσουν μέσα σε αυτό το διάστημα.  Να σημειωθεί ότι δε γίνονται δεκτά άτομα εξαρτημένα από ουσίες.

Καθένας από εμάς μπορεί να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια προσφέροντας οικονομική ενίσχυση, τρόφιμα, αντικείμενα αλλά και τις εθελοντικές του υπηρεσίες. Επικοινωνήστε με τον ξενώνα στο τηλ 2106521500 ή στείλτε e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.