Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Εξόρμηση καθαριότητας σε Χολαργό και Παπάγου

on .

100 3043long

Εξόρμηση καθαριότητας σε Χολαργό και Παπάγου έγινε την Κυριακή το πρωί από ομάδες, φορείς και μεμονωμένους κατοίκους της πόλης μας.  

Στη δράση αυτή, το συντονισμό και την οργάνωση είχαν οι Δημοτικές Κοινότητες Παπάγου και Χολαργού, σε συνεργασία με τις αντιδημαρχίες καθαριότητας.

Συγκεκριμένα, στο Χολαργό καθαρίστηκε το άλσος της οδού Ναυαρίνου από το ύψος της οδού Ανατολής μέχρι τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Τένις Χολαργού. Επίσης, η παιδική χαρά της οδού Ναυαρίνου και το παρακείμενο γήπεδο μπάσκετ. Στην εξόρμηση του Χολαργού συμμετείχαν τα μέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Χολαργού, του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χολαργού, των Οδηγών Χολαργού, του ΓΑΣ Χολαργού, τα παιδιά του 1ου Λυκείου Χολαργού, μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Χολαργού και μέλη της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. Εξόρμηση έγινε και στο λόφο Τσακού  από κλιμάκιο στρατονόμων από το Στρατόπεδο Φακίνου. Επίσης το τμήμα στρατονομίας καθάρισε και το αλσύλλιο της Παπακωνσταντίνου στου Παπάγου, ενώ το 2ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου και οι Οδηγοί Παπάγου ανέλαβαν την καθαριότητα στο Μεγάλο Πάρκο Παπάγου. Τέλος, τα άλση Σεφέρη – Ελύτη που βρίσκονται παραπλεύρως της  οδού Κύπρου στου Παπάγου καθάρισαν μέλη της  ΔΑΠΑΧΟ αλλά και το προσωπικό της Leroy Merlin που αποχώρησε στη μέση της δράσης για λόγους που δε γνωρίζουμε.

100 3024

Dradi11

Drasi3a