Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο μας για τον Μαραθώνιο

on .

marathonioskleistoi

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λαμβάνει η Τροχαία λόγω του 31ου Διεθνούς Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών που θα διεξαχθεί σήμερα την Κυριακή από τις 09.00 ως τις 17.30 στην κλασική διαδρομή.

Γι' αυτό τον λόγο, και στο Δήμο μας, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος της μαραθώνιας διαδρομής:

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων

- Λεωφ. Μεσογείων, στο τμήμα της από τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής ως τη Λεωφ. Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 08.30 - 17.05.

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων

Κατά τις 00.01 - 17.30 της Κυριακής 10.11.2013:

- Λεωφ. Μεσογείων, σε όλο το μήκος της.

Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων από τη μαραθώνια διαδρομή κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων, εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης:

- Λεωφ. Μεσογείων & 17ης Νοέμβρη (Δήμου Παπάγου-Χολαργού).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι ανωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύναται να παραταθούν ή και να μειωθούν ανάλογα με την εξέλιξη του αγωνίσματος με ευθύνη των δοικούντων Αξιωματικών των εμπλεκομένων υπηρεσιών.Των παραπάνω απαγορεύσεων εξαιρούνται  τα  οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις και αυτά της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του ΕΚΑΒ.