Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Κοινωνία Δημοτών: Πρόταση εκλογικής συνεργασίας

on .

koinoniadimoton

24 Οκτωβρίου 2013

Δικτυακός τόπος
Επικοινωνία: α) Χριστίνα Πολυκαλά 6945 415523, 6510 810, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., β) Γιάννης Μπασιάκος 6974 192133, 6714 777, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., γ) Ιωάννα Σπηλιωτοπούλου 6977 220268, 6525 248, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και δ) Βάντα Λαλιώτου: 6945 026718, 6532 133, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόταση εκλογικής συνεργασίας

Σε περίπου 7 μήνες θα έχουμε Δημοτικές Εκλογές. Εμείς της Κοινωνίας Δημοτών Παπάγου-Χολαργού έχουμε απόλυτη συναίσθηση των τραγικών συνθηκών, που όλοι βιώνουμε, σαν αποτέλεσμα της βαθειάς οικονομικής κρίσης της χώρας. Αναγνωρίζουμε, βέβαια, ότι ο καθένας από εμάς, έχει τις δικές του, έστω και μικρές, ευθύνες, για την επέλευσή της. Βλέπουμε ότι τα μνημόνια των μέχρι σήμερα δυο δανειακών συμβάσεων του κράτους, συμφωνημένα υπό την απειλή και της τυπικής χρεωκοπίας, εξυπηρετούν πιο πολύ τα συμφέροντα των δανειστών, παρά της χώρας μας. Πολλές από τις προβλέψεις τους βάζουν μεγάλα εμπόδια στη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης. Παρά, όμως, το πολύ δυσμενές περιβάλλον, στο οποίο καλείται να λειτουργήσει ο Δήμος μας, πιστεύουμε ότι υπάρχουν περιθώρια να βελτιώσει σημαντικά τις υπηρεσίες, που προσφέρει σε όσους κατοικούν, εργάζονται ή ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα στα όριά του.

Δεν είμαστε προέκταση στο Δήμο μας κανενός κόμματος της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Δεν χρηματοδοτούμαστε άμεσα ή έμμεσα από κανένα πολιτικό κόμμα. Δεν έχουμε τα μέσα για πολυτελείς εκδηλώσεις. Είμαστε δημότες, που νομίζουμε ότι έχουμε αποδείξει έμπρακτα πως  ενδιαφερόμαστε ουσιαστικά για τα τοπικά κοινά. Μια επίσκεψη στο δικτυακό τόπο μας, η διεύθυνσή του είναι πιο πάνω, ίσως σας πείσει. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να συμβάλουμε στην ουσιαστική αναβάθμιση του Δήμου μας.

Απευθυνόμαστε σε εσάς, τη μεγάλη πλειοψηφία των συνδημοτών μας, είτε ως άτομα είτε ως ομάδες οποιασδήποτε μορφής. Προτείνουμε να συζητήσουμε εκλογική συνεργασία, για την επόμενη πενταετία, γύρω από τα εξής θέματα:

 1.  Αναζήτηση κοινωνικού, πολιτιστικού και πολεοδομικού οράματος του ΕΝΙΑΙΟΥ Δήμου.
  2.    Ανοιχτές συμμετοχικές διαδικασίες παντού.  
  3.    Τομές και ρήξεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες (καθαριότητας και φωτισμού).
  4.    Αναβάθμιση της διαφάνειας.
  5.    Δικτυακός τόπος, εργαλείο παροχής υπηρεσιών και αμφίδρομης ανοιχτής επικοινωνίας.
  6.    Κοινωνικές και πολιτιστικές υπηρεσίες εναρμονισμένες στο όραμα και μακριά από πελατειακές σχέσεις

Συντονιστική Επιτροπή της Κοινωνίας Δημοτών: Άννα Αναγνωστοπούλου, Γιώργος Βλαβιανός, Παναγιώτης Βλέτσας, Σάκης Γαλιγάλης, Βάντα Λαλιώτου, Αλέξανδρος Μελισσάρης, Γιάννης Μπασιάκος, Τόλης Παραλίκας, Χριστίνα Πολυκαλά και Ιωάννα Σπηλιωτοπούλου.