Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Για την ενισχυτική διδασκαλία στα Λύκεια του Δήμου

on .

enisxytikididaskalia13long

Προχωρούν οι διαδικασίες από το Δήμο για την υλοποίηση του προγράμματος ενισχυτικής διδασκαλίας των μαθητών Λυκείου. Ήδη ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των προσφερόμενων μαθημάτων όπως διαμορφώθηκε με βάση την προσφορά των καθηγητών ενώ έγινε και η προώθηση στους διευθυντές και τους συλλόγους γονέων προκειμένου να γίνει η κατάλληλη ενημέρωση προς τους μαθητές.

Συγκεκριμένα, κάθε σχολείο θα πρέπει να στείλει μέχρι τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου πίνακα με τα στοιχεία των μαθητών οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας, με τα συγκεκριμένα μαθήματα που ενδιαφέρουν κάθε μαθητή, καθώς και με τα τηλέφωνα επικοινωνίας των μαθητών και των γονέων/κηδεμόνων τους, ώστε στη συνέχεια να οργανωθούν τα τμήματα διδασκαλίας. Τα μαθήματα που προσφέρονται είναι τα εξής:

Μαθηματικά  Γ’ Λυκείου Κατεύθυνσης (κ. Γιατίλης), Χημεία Γ’Λυκείου Κατεύθυνσης (Κα Κρασά), Αρχαία Γ’ Λυκείου (Κα Κομιώτη), Λογοτεχνία Γ’ Λυκείου Κατεύθυνσης (Κα Λεονάρδου), Iστορία Γ’ Λυκείου Γενικής & Κατεύθυνσης (Κα Ευαγγελοπούλου), Λατινικά Γ’ Λυκείου (Κα Λεβεντίδου), Λατινικά Β’ Λυκείου (Κα Λεβεντίδου), Φυσική Β’ Λυκείου Κατεύθυνσης (Κα Μπέσα), Φυσική Α’ Λυκείου (Κ. Τσίτσικας), Αρχαία Α΄ Λυκείου (Κα Αξαοπούλου), Νεοελληνική Λογοτεχνία & Γλώσσα Α΄ Λυκείου (Κα Σαραντοπούλου)

Τα τμήματα αυτά θα λειτουργήσουν σε αίθουσες των Λυκείων του Δήμου. Για τις ανάγκες του προγράμματος θα χρειαστούν έως 2 διαθέσιμες αίθουσες ανά σχολείο. 

programmaenisxytiki