Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Για το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας μαθητών λυκείου

on .

enisxytikididaskalia13long

Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας Μαθητών Λυκείου

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού οργανώνει και φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το  Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας για τους μαθητές Λυκείου. Το πρόγραμμα αυτό θα παρέχεται δωρεάν στους μαθητές των Λυκείων της πόλης μας και θα υλοποιείται σε αίθουσες των Λυκείων του Δήμου μας.

Με σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο Δήμαρχος προσκαλούνται και παρακαλούνται όλοι οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, να δηλώσουν εγγράφως στο Δήμο με επιστολή τους την επιθυμία συμμετοχής τους σ’ αυτό το πρόγραμμα. Στη σχετική επιστολή τους, θα πρέπει να αναφέρουν το μάθημα που επιθυμούν να διδάξουν, τις μέρες και ώρες που μπορούν να διαθέσουν για διδασκαλία καθώς και τη σχετική προϋπηρεσία τους.

Όσοι εκπαιδευτικοί είχαν δηλώσει και πέρσι τη συμμετοχή τους μπορούν να επιβεβαιώσουν τηλεφωνικά τη φετινή συμμετοχή τους στον κ. Βήκα (2132002860).

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, μόλις οριστικοποιηθεί η συμμετοχή και διαθεσιμότητα των καθηγητών, θα ανακοινωθεί το τελικό πρόγραμμα των μαθημάτων.