Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 23:20

Η υποψήφια Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Μ. Σιώτου με τη διοίκηση του Ο. Φ. Χολαργού


Στο πλαίσιο των συναντήσεων εργασίας με φορείς της πόλης που πραγματοποιεί η Υποψήφια Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Μαρία Σιώτου έχοντας ξεκινήσει αρκετά πριν βρέθηκε στα γραφεία του Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού στο γήπεδο Μαρσώ την περασμένη Πέμπτη (31/8).

Στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τη δημοτική παράταξη αναφέρεται:

Με τη διοίκηση του πιο ιστορικού σωματείου του Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού συναντήθηκε η Υποψήφια Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Μαρία Σιώτου συνοδευόμενη από τη Δημοτική Σύμβουλο Νατάσσα Χαμηλοθώρη και την Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Καλλιόπη Μπουράνη.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με το ιστορικό σωματείο -έτος ίδρυσης 1947!- συμβολικά την ημέρα που οριστικοποιήθηκε ο δημοτικός συνδυασμός στην ψηφιακή πύλη του Υπουργείου (31/8), διεξάχθηκε σε ένα πολύ καλό κλίμα συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων.

Οι παράγοντες του ποδοσφαίρου ανέλυσαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη διοίκηση του μεγάλου Συλλόγου που προέκυψε μετά και τη συγχώνευση με τον ΑΡΗ Χολαργού. Με τις πολυπληθείς πλέον Ακαδημίες, τα διαφορετικά πρωταθλήματα που αγωνίζονται οι ομάδες, τις ιδιαιτερότητες των εγκαταστάσεων, τις ελλιπείς χρηματοδοτήσεις και τα πολύ αυξημένα έξοδα για να λειτουργήσει σωστά και με επαγγελματική συνείδηση όλο αυτό, αποδίδοντας από τη μία στα παιδιά, και τους αθλητές ασφάλεια και από την άλλη ένα υγιές θέαμα στους αγαπημένους φιλάθλους της κερκίδας.

Η Υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Σιώτου, ανέπτυξε στην πολύ γόνιμη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των δύο μερών, τις θέσεις της παράταξης για την εταιρική σχέση, που πρέπει να αναπτύξει ο Δήμος με τα σωματεία, υποστηρίζοντας τα στην πράξη και συστηματικά. Την δημιουργία Γραφείου Αναπτυξιακών Προγραμμάτων με στόχο την οικονομική στήριξη των συλλόγων, αλλά και την ένταξή τους σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα καθώς και την εξασφάλιση χορηγιών. Τη σύναψη συμβάσεων με Μονάδες Υγείας για την ιατροφαρμακευτική υποστήριξη των αθλητών. Τη συστηματική συντήρηση των εγκαταστάσεων. Τη δημιουργία Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης για την ανάθεση της καθημερινής φύλαξης, της καθαριότητας και της συντήρησης των εγκαταστάσεων, ξεπερνώντας τις μόνιμες απαντήσεις «δεν έχουμε προσωπικό», «δεν έχουμε χρήματα».

Η κα Σιώτου και τα μέλη των 8ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ έκαναν σαφές ότι οι θέσεις του συνδυασμού για την ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού πηγάζουν από καλές πρακτικές άλλων Δήμων της χώρας, αλλά και της Ευρώπης και είναι απολύτως εφικτές από την επόμενη μέρα αρκεί να υπάρξει η πολιτική βούληση. Επέμειναν δε, στη μόνιμη και σταθερή επικοινωνία μεταξύ δημοτικής αρχής και παραγόντων.

Στην είδηση που βγήκε από τη συζήτηση για το νέο στόχο του Σωματείου, δημιουργίας γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου, η κα Σιώτου με χαρά δεσμεύτηκε ότι ως Δήμαρχος πια, συμβολικά θα αναλάβει Έφορος της γυναικείας ομάδας!

Εκ μέρους της διοίκησης του Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού συμμετείχαν στη συζήτηση ο Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Άρη Χολαργού Άκης Παπανώτης, ο Γενικός Γραμματέας Θέμης Χριστοφόρου, ο Γενικός Αρχηγός Τάσος Σιδηρόπουλος, και το μέλος Γιάννης Μυλωνάς.

Δεν ξεχνάμε! Αγοράζουμε εισιτήρια διαρκείας. Στηρίζουμε οικονομικά την ομάδα και εμψυχώνουμε τους αθλητές χειροκροτώντας από την κερκίδα.

 

«8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη»

www.8protaseis.com


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.