Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 10:15

Εγγραφές και για αγόρια στο βόλεϊ του ΑΣ Παπάγου


 

Ξεκινάνε οι εγγραφές κι οι προπονήσεις στις ακαδημίες βόλεϊ του ΑΣ Παπάγου. Κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι εκτός από τις ομάδες κοριτσιών που λειτουργεί με επιτυχία ο σύλλογος, φέτος επανεργοποιούνται κι οι ακαδημίες αγοριών βόλεϊ του συλλόγου, για αγόρια γεννημένα από το 2005 και μετά.

Παράλληλα από φέτος, μετά την επιτυχημένη ομάδα ενηλίκων με ομάδα μικτού (ανδρών και γυναικών), θα λειτουργήσει ξεχωριστή ομάδα γυναικών, ύστερα από σχετική ζήτηση. Οι προπονήσεις γίνονται στα ανακαινισμένα κλειστά γυμναστήρια της δημοτικής ενότητας Παπάγου, κλειστό ΕΑΚ Παπάγου και κλειστό Λυκείου Παπάγου. Αμφότερα έχουν αναβαθμιστεί με σημαντικές εργασίες όπως καινούργιο παρκέ, φωτισμός LED κι ανακαινισμός αποδυτηρίων. Παράλληλα υπάρχει στη διάθεσή του συλλόγου και το κλειστό γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Παπάγου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους εξής τρόπους:
• στο 6945756869 (κλήση, viber, whatsapp),
• με μήνυμα στη σελίδα του τμήματος στο facebook https://www.facebook.com/acpapagouvolleyball,
• με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
• στο τηλέφωνο της γραμματείας 210 6536862 (Δευτέρα ως και Παρασκευή 18:00-21:00, Σάββατο: 10:00-13:00)

Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές στον ΑΣ Παπάγου στην ιστοσελίδα του συλλόγου http://www.acpapagou.gr/art-grafeio-typou/art-anakoinwseis/537-ksekinima-proponiseon-akadimion.html?fbclid=IwAR0_f7GOlYny9Tw-YfK14UI-J7nLs54sqsAqdSIJ9q4FRE0txuJlgDvLSOc


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.