Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 07:31

Μπασκετάκι με τους Παλαίμαχους της ΑΕΧ και την Ομάδα της Βουλής για την "Κιβωτό"


holargosvouli

Η Αθλητική Ένωση Χολαργού, ως ένας οργανισμός ευαισθητοποιημένος σε θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, συνεχίζοντας μέσα από παρεμβάσεις που σκοπό έχουν την στήριξη ομάδων που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαιτέρως στα παιδιά, θα πραγματοποιήσει φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ παλαιμάχων αθλητών του συλλόγου και της ομάδας της Βουλής των Ελλήνων.

Ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού θα λειτουργήσει ως κάλεσμα για ενίσχυση της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» παιδιά της οποίας θα είναι καλεσμένα και θα αγωνιστούν στο ημίχρονο του αγώνα των παλαιμάχων και της Βουλής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδό μας, στο κλειστό γυμναστήριο «Αντ.Τρίτσης» την Κυριακή 15/12/2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι .

Η δράση ενίσχυσης της ομάδας «Κιβωτός του Κόσμου» θα διαρκέσει από σήμερα μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συλλογή τροφίμων, οικονομική ενίσχυση με κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς της «Κιβωτού» κ.α.

Η οικογένεια του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού, οι παλαίμαχοι Αθλητές του και η ομάδα της Βουλής των Ελλήνων μας περιμένουν όλους να ενισχύσουμε το έργου της «Κιβωτού» και του Πατέρα Αντώνιου.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.