Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 06:13

Ολοκληρώθηκε με γνώσεις κι εμπειρίες το 3ο Holargos BC Summer Basket Camp


holargoscampb

To καλοκαιρινό μπάσκετ camp των Ακαδημιών της ΑΕ Χολαργού, που έχει καταφέρει να γίνει πλέον θεσμός, προσέλκυσε για 3η συνεχή χρονιά σημαντικό αριθμό παιδιών πολλών εκ των οποίων αθλούνται σε άλλες ακαδημίες μπάσκετ.

Τα παιδιά παρακολούθησαν ένα πλούσιο πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από τον Τεχνικό Δ/ντή της ακαδημίας κ. Σιαρέ και τους έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές του συλλόγου.

Το Camp τίμησε με την παρουσία του και ο Προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Παίδων κ. Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος έδωσε πολύτιμες συμβουλές στους αθλητές μας.

Η Ακαδημία της Α.Ε. Χολαργού υλοποιεί 5ετές πλάνο ανάπτυξης που αφορά τα τμήματα υποδομής καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα (Παιδικό – Εφηβικό). Σε αυτά τα πλαίσια εντός των ερχόμενων ημερών ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής χρονιάς (2019 -2020).

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει νέες συνεργασίες με πολύ έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές, την έναρξη ατομικών προπονήσεων, την αθλητική ψυχολογία ως αναπόσπαστο κομμάτι της ακαδημίας, την σύσταση νέου τμήματος Baby Basket (ηλικίες 3-5 ετών), περαιτέρω αγορά εξειδικευμένου εξοπλισμού και πολλά άλλα τα οποία σταδιακά θα ανακοινωθούν στο www.holargosbc.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.