Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Όμιλος Φιλάθλων και Α.Π.Ο Άρης Χολαργού είς σάρκαν μίαν

on .

footbala

Και επίσημα πλέον επιβεβαιώθηκαν πρν λίγη οι ώρα οι φήμες που ήθελα τους δύο ιστορικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους του Χολαργού ανακοίνωσσαν την συνένωσή τους.

Σε μήνυμα που ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook ο Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού αναφέρει τα εξής:

Aγαπητοί φίλοι και φίλες του ποδοσφαίρου,
Μετά από 72 χρόνια ιστορίας ο Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού και 52 χρόνια ο ΑΠΟ Άρης Χολαργού αποφασίσαμε να πορευτούμε μαζί.
Η βαριά κληρονομιά, η ιστορία των 2 ομάδων, το βάρος της φανέλας, αλλά περισσότερο οι βαριές ευθύνες των διοικήσεων μας οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.
Μία ΕΝΩΣΗ που θα κρατάει οδηγό τις αρχές του αθλητισμού, την συμμετοχή, την ομόνοια, την ισότητα, την συνεργασία, την άμιλλα και την κοινή προσπάθεια.

Αποφασίσαμε να χαράξουμε πορεία προς υγιείς συνθήκες λειτουργίας προκειμένου να διατηρηθεί το ποδοσφαιρικό δυναμικό και η πολύχρονη ποδοσφαιρική παράδοση της πόλης μας.
Οι Ακαδημίες του συλλόγου θα πορευτούν κάτω από μία στέγη και με την σωστή λειτουργία τους ο ξεκάθαρος στόχος είναι στο άμεσο μέλλον να επανδρώνουν τις δύο αντρικές ομάδες.

Οι διοικήσεις, οι αθλητές και όλα τα παιδιά αφήνουμε οριστικά στο παρελθόν τυχόν διαφορές.... όλα τα παιδιά μας στο σχολείο συμπαίκτες!!
Εντός των επόμενων ημερών θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα λειτουργίας των ακαδημιών και τις ώρες των προπονήσεων της νέας χρονιάς.
Ελπίζουμε την κίνηση μας να την αγκαλιάσουν και υποστηρίξουν όλοι οι Χολαργιώτες.
ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ- Μία Πόλη – Μία Ομάδα – Η ομάδα μας!!