Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 07:59

Διαδραστικές οι προπονήσεις των παιδιών στο Easter Camp της ΑΕ Χολαργού

eastercamp

Δελτίο Τύπου
Έπεσε την Παρασκευή 2/5 η αυλαία στο πρώτο εξειδικευμένο “Holargos BC After Easter Basket Camp” της ακαδημίας μας που χάρισε όμορφες στιγμές γεμάτες χαμόγελα, πολύ δουλειά και εξειδικευμένη γνώση στα μυστικά του μπάσκετ, σε μικρούς και μεγάλους.

eastercampc
Οι εντυπώσεις από τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε τις δυο μέρες του Camp ήταν πολύ θετικές από τους Αθλητές που έλαβαν μέρος σε αυτό.

Το ιδιαιτέρως πρωτοποριακό σύστημα FIT LIGHT μέσω του οποίου η προπόνηση έγινε δια- δραστική ενθουσίασε τους αθλητές μας οι οποίοι μπόρεσαν να δουλέψουν την ενίσχυση της ταχύτητας τους, την βελτίωση του χρόνου αντίδρασης τους καθώς και την ενίσχυση του συντονισμού του σώματός τους.

https://holargosbc.gr/%CE%AD%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-holargos-bc-after-easter-basket-camp/

eastercampd
Η Διοίκηση της ακαδημίας ευχαριστεί τους γονείς και τα παιδιά που τη στηρίζουν σε κάθε προσπάθειά της, όπως επίσης και τους προπονητές μας για την αφοσίωση και την άοκνη προσπάθεια τους για την συνεχή βελτίωση των αθλητών μας.

Ο σχεδιασμός του συλλόγου για το Καλοκαιρινό Basket Camp (18 – 29 Ιουνίου 2019), που έχει γίνει πλέον θεσμός για την περιοχή μας, έχει ήδη ξεκινήσει!. Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση εντός του Μαΐου.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στην συνεχή εξέλιξη της ακαδημίας μας, προς όφελος των παιδιών μας.

Εκ της Διοίκησης του Ερασιτέχνη της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού

eastercampb


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.