Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 01:19

Σήκωσε το Κύπελλο η Γκικόκα του Γ.Α.Σ. Χολαργού στη Θεσσαλονίκη

gikokabest

Ο Γ.Α.Σ. Χολαργού έδωσε σπουδαίο "παρών" στο «Κύπελλο Ελπίδων» Ρυθμικής Γυμναστικής Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με 3 αθλήτριες του που έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις την Γκικόκα Λάουρα, την Πορίκου Γεωργία καιτην Μανούσου Μαρία. Συγκεκριμένα, η Γκικόκα  κατέκτησε το Κύπελλο συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία αθροιστικά στα 4 όργανα, η Πορίκου την 4η θέση και την 5η θέση η Μανούσου στο σχοινάκι και οι δύο ανάμεσα σε 69 πανελλαδικά διακεκριμένες αθλήτριες 

Αναλυτικά:
Γκικόκα Λάουρα: 1η στο σύνθετο ατομικό, 1η στο στεφάνι, 1η στη μπάλα, 2η στις κορίνες, 3η στο σχοινάκι
Πορίκου Γεωργία: 4η στο σχοινάκι
Μανούσου Μαρία: 5η στο σχοινάκι

Στο «Κύπελλο Ελπίδων» Ρυθμικής Γυμναστικής Κορασίδων που άνοιξε την Κυριακή (17/02) η αυλαία της φετινής αγωνιστικής χρονιάς συναντήθηκαν 69 ανερχόμενες εκπρόσωποι της νέας γενιάς του αθλήματος. Στο συγκεκριμένο αγώνα δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλήτριες των Συλλόγων, οι οποίες είχαν καταταγεί από την 1η έως την 20η θέση στο Σύνθετο Ατομικό Α΄ επιπέδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων και Παγκορασίδων του 2018.

Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες αλλά και στις προπονήτριες τους Neli Asenova, Σοφία Γαλάνη, Ελένη Βουρλή, Έλλη Τζόβα και Γεωργία Αργύρη (μπαλέτο).

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.