Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 11:15

Την 1η εκτός έδρας νίκη έφερε ο Χολαργός από τη Χαλκίδα


holargosbctalton


Ο Χολαργός κατάφερε να πάρει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League, με αντίπαλο την Κύμη (66-57), στη Χαλκίδα, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα που διώχνει μεγάλο βάρος από τα “πόδια” των νεοφώτιστων”, όπως έγραψαν τα μεγάλα αθλητικά μέσα.

Ο Χολαργός μπήκε από την αρχή του αγώνα με όρεξη στο παρκέ και επιβλήθηκε από νωρίς της Κύμης, η οποία είχε για πρώτη φορά στον πάγκο τον νέο της προπονητή, Ισίδωρο Κουτσό.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +3 (17-14) και παρά το μικρό προβάδισμα έδειχνε έτοιμη να κυριαρχήσει στον αγώνα.

Στη συνέχεια, ο Χολαργός ήταν πολύ καλύτερος από τη Κύμη και μέσω της εξαιρετικής του άμυνας κατάφερε να ανεβάσει περαιτέρω τη διαφορά.

Επίσης, τα ριμπάουντ ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας του αγώνα, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν μαζέψει ήδη 25 “σκουπίδια” πάνω από τα δύο καλάθια.

Έτσι, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα του Ισίδωρου Κουτσού και το ημίχρονο έκλεισε με τη διαφορά στο +10 (34-24), υπέρ του Χολαργού.

Το δεύτερο μισό του αγώνα έκρυβε μία έκπληξη για τον Χολαργό, καθώς η Κύμη, 2 λεπτά πριν από τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου κατάφερε να επιστρέψει για τα καλά στον αγώνα.

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Γκάρι Τάλτον που στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Χολαργού σημείωσε 14 πόντους. Επίσης, ο Λαβ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με 16 πόντους, κυρίως στο πρώτο μισό του αγώνα.

Ο Χολαργός βελτίωσε το ρεκόρ του σε 3-5, ενώ η Κύμη έμεινε στη μία νίκη και πλέον η πίεση για την παραμονή της στην Betshop Basket League γίνεται πιο αισθητή!

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.