Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Σχολικοί Αγώνες Στίβου από τον Σ.Κ.Α. Χολαργού-Παπάγου

on .

paidiastivos

Το τμήμα στίβου του Σ.Κ.Α ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠ του Δήμου Παπάγου Χολαργού και τον ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, διοργανώνει αγώνες στίβου Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «ΜΑΡΚ ΜΑΡΣΩ» (Ζακύνθου 2 και Φανερωμένης) με ώρα έναρξης 09:45.

Δηλώσεις συμμετοχής: Τα σχολεία μπορούν να αποστέλλουν δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν και στον χώρο των αγώνων αυστηρά μία ώρα πριν την έναρξη των αγωνισμάτων.

Στους τρεις πρώτους νικητές ανά αγώνισμα θα απονεμηθούν μετάλλια, ενώ στους έξι πρώτους θα απονεμηθούν διπλώματα. Κάθε συμμετέχοντας είναι υπεύθυνος για την σωματική του υγεία και λαμβάνει μέρος στους αγώνες με δική του ευθύνη. Στους αγώνες θα παρευρίσκεται γιατρός.

Όροι συμμετοχής

Οι αθλητές-μαθητές μπορούν να λάβουν μέρος σε δύο αγωνίσματα της κατηγορίας τους, εκτός από δύο δρομικά αγωνίσματα, ενώ το κάθε σχολείο μπορεί να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό μαθητών-τριών.

Οι αθλητές-μαθητές μπορούν να λάβουν μέρος σε δύο αγωνίσματα της κατηγορίας τους, εκτός από δύο δρομικά αγωνίσματα, ενώ το κάθε σχολείο μπορεί να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό μαθητών-τριών.
Τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν ως εξής : Στο άλμα σε μήκος και στην ρίψη μπάλας οι αθλητέςμαθητές θα εκτελέσουν 2 ή 3 προσπάθειες ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων, και οι νικητές θα βγουν βάση καλύτερης επίδοσης.
Σε όλους τους δρόμους (50μ.-60μ.-80μ-300μ.-600μ.-1.000μ..) θα διεξαχθούν τελικές σειρές και οι νικητές θα βγουν με βάση τις καλύτερες επιδόσεις από όλες τις σειρές.
Στην ρίψη μπάλας, οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιούν την ρίψη με τα δύο χέρια πάνω από το κεφάλι.
Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι τυπικό και μετά το τέλος του κάθε αγωνίσματος θα
διεξάγεται το αμέσως επόμενο, για αυτό τον λόγο θα πρέπει οι συμμετέχοντες να βρίσκονται από νωρίς στο Στάδιο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
1. Γ+Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ : 50Μ. // 300Μ. // ΜΗΚΟΣ // ΡΙΨΗ ΜΠΑΛΑΣ 1Κ.
2. Ε+ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 60Μ. // 600Μ. // ΜΗΚΟΣ // ΡΙΨΗ ΜΠΑΛΑΣ 2Κ.
3. ΓΥΜΝΑΣΙΑ 80Μ. // 1.000Μ. // ΜΗΚΟΣ // ΡΙΨΗ ΜΠΑΛΑΣ 3Κ.

progrska