Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 14:56

Έρχονται οι Ροδίτες στη "δύσκολη έδρα" του Κλειστού ΤΡΙΤΣΗΣ!


xolkolossos

"Με το μυαλό στο Χολαργό" παίκτες και προπονητής του Κολοσσού Ρόδου για το σημερινό παιχνίδι σε μία "δύσκολη έδρα" το Κλειστό Τρίτσης, έγραψε χθες η ιστορική εφημερίδα της Ρόδου "Δημοκρατική". Σε λίγες ώρες από τώρα θα υποδεχτούμε τους Ροδίτες παίκτες στον πρώτο ιστορικό αγώνα εντός έδρας για το Χολαργό της BasketLeague.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο:

"Με το μυαλό στο Χολαργό
Mε μοναδικό στόχο να πετύχει την πρώτη του νίκη στη Basket League, ο Κολοσσός θα παρουσιαστεί το προσεχές Σάββατο (15:45) στο Χολαργό. Οι «θαλασσί» μετά την ήττα με 83-68 από τον Προμηθέα Πάτρας, σκέφτονται μόνο την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι το κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης». Ο Κολοσσός θέλει να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα απέναντι στους Πατρινούς, ωστόσο η αποστολή του δεν θα είναι εύκολη απέναντι στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, που έχει επίσης ως αρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Το ευχάριστο για το Νίκο Βετούλα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεσή του για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στην Αθήνα. Η προετοιμασία του Κολοσσού θα ολοκληρωθεί αύριο και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα εν όψει της σημαντικής αναμέτρησης με τους «νεοφώτιστους».
Οι Ροδίτες έχουν μία σειρά από σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν το μέλλον τους στη Basket League και φυσικά θέλουν στο ξεκίνημα να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα ροζ φύλλα αγώνα για να μπορέσουν να αποβάλλουν το άγχος της παραμονής και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο".


Πηγή: www.dimokratiki.gr/11-10-2018/me-to-myalo-sto-cholargo/


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.