Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 11:40

Δυναμικό ξεκίνημα για το ανδρικό βόλεϊ του ΑΣ Παπάγου


 Tampouratzis

Μετά την επιτυχημένη επανεμφάνισή της στους αγωνιστικούς χώρους όπου κατάφερε να ανέλθει απ' την Τοπική Κατηγορία ΕΣΠΑΑΑ στον 1ο όμιλο της Β΄ Εθνικής, η ανδρική ομάδα του Α.Σ. Παπάγου συνεχίζει την αγωνιστική δράση.

Πρόκειται για μία παρέα αθλητών που έχουν ως σημείο αναφοράς τις εγκαταστάσεις του I-Beach, αρχικά αυτή της Κηφισιάς και τα τελευταία χρόνια τις εσχάτως πλήρως ανακαινισμένες του Ε.Α.Κ. Παπάγου (Νευροκοπίου, 2-4), ενώ ορισμένοι από αυτούς έκαναν τα πρώτα τους βολεϊκά βήματα στις ακαδημίες βόλεϊ του Α.Σ.Παπάγου.
Διοικητικός ιθύνων νους του εγχειρήματος είναι ο Κώστας Ταμπουρατζής ο οποίος με δικές του ενέργειες συνέβαλε καθοριστικά στη αναμόρφωση των εγκαταστάσεων beach volley του Ε.Α.Κ. Παπάγου, ενώ προπονητής είναι ο Αντώνης Πούμπουρας για δεύτερη συνεχή αγωνιστική χρονιά.

Στόχος των ανθρώπων του Α.Σ. Παπάγου είναι η ομάδα να παίξει καλό βόλεϊ και να διατηρήσει το οικογενειακό κλίμα, όπως συμβαίνει ανέκαθεν με το τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου. Παράλληλα κρυφή επιθυμία είναι η στήριξη και η ανάδειξη του ανδρικού βόλεϊ, κάτι που στις μέρες μας δεν είναι εύκολο. Το τμήμα έχει ως υποστηρικτές το ψητοπωλείο Αβραάμ στην περιοχή Παπάγου και το κέντρο φυσιοθεραπείας Physiomanual.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας, από την περυσινή σύνθεση δε θα συνεχίσουν οι εξής αθλητές: Άρης Παπαδογούλας (Α.Ο. Τεύκρος Χολαργού), Γιώργος Αργυρόπουλος (Ο.Φ. Γέρακα), Βίκτωρας Μπαλοδήμος (επαγγελματικοί λόγοι), Γιάννης Παπαδάκης (στρατιωτικές υποχρεώσεις-εκπαιδευτικοί λόγοι).
Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τους παραπάνω αθλητές για τη συνεργασία τους με το σύλλογο.

Στην ομάδα εντάχθηκαν οι εξής αθλητές:
Άκης Νόστιμος και Σταύρος Βλαχάκης (Σ.Φ.Α.Μ. “ο Φοίβος”), Κώστας Γεωργίου και Μενέλαος Φραγκιαδάκης (Α.Ο. Μαρκοπούλου), Κώστας Κάππας και Κώστας Γιαννέλος (Πανελλήνιος Γ.Σ.), Δημήτρης Στραγαλάς (Α.Ο. Νέοι Βύρωνος), Αντώνης Χαραλαμπίδης (Α.Ο. Τεύκρος Χολαργού), Δημήτρης Φάκας (Ε.Σ. Νέας Μάκρης).

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τους παραπάνω αθλητές και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά.

andrikivpapagos

Έτσι οι διαθέσιμοι αθλητές που θα έχει ο Αντώνης Πούμπουρας είναι οι ακόλουθοι:
Κακαλέτρης Παναγιώτης
Κακοταρίτης Μιχάλης
Κασωτάκης Δημήτρης
Κάππας Κώστας
Μπαλοδήμος Δημήτρης
Βανδαράκης Δημήτρης
Στραγαλάς Δημήτρης
Σασάτης Μίμης
Παπαϊωάννου Μιχάλης
Βλαχάκης Σταύρος
Χαραλαμπίδης Αντώνης
Φραγκιαδάκης Μενέλαος
Γεωργίου Κώστας
Γιαννέλος Κώστας
Λογοθέτης Βαγγέλης
Ταμπουρατζής Αποστόλης
Καπάτος Γεράσιμος
Νόστιμος Άκης
Φάκας Δημήτρης

Η ομάδα μέχρι στιγμής έχει περάσει στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ, αφού την 1η αγωνιστική επικράτησε 0-3 του Α.ΚΕ.Ζωγράφου, ενώ τη 2η αγωνιστική πέρασε χωρίς αγώνα.

Αντίστοιχα, για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ Εθνικής, ξεκινάνε οι υποχρεώσεις της Παρασκευή 12/10 όπου στην πρεμιέρα θα υποδεχτεί στο κλειστό Παπάγου τον Α.Ο. Πολιτεία στις 21:45.


Περισσότερες πληροφορίες:
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://www.facebook.com/physiomanual.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.