Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Εγκαινίασε τον ανακαινισμένο στίβο στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου ο Δήμαρχος

on .

iliaskordelastivos

Tην Κυριακή 7 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος έκοψε την κορδέλα εγκαινιάζοντας το στίβο στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου έχοντας στον πλευρό του τον επίτιμο Δήμαρχο κ. Βασ. Ξύδη.

Η τελετή των εγκαινίων πλαισιώθηκε από αθλητικές δραστηριότητες με τη συμμετοχή παιδιών ακαδημιών, των γονέων τους, αθλητών και αθλητικών παραγόντων των αθλητικών σωματείων της πόλης σε όλα τα ανοικτά γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου, μπάσκετ, τένις και beach volley και στο χώρο του στίβου.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες του έργου, όπως η τοποθέτηση ταρτάν, η εγκατάσταση νέου δικτύου ηλεκτροφωτισμού, η κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων, η τοποθέτηση νέας περίφραξης κ.α.
Επίσης ανακοίνωσε ότι μέσα στο Οκτώβριο ξεκινά η επίστρωση του στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού, με ταρτάν, καθώς και πολλές άλλες εργασίας, όπως και ότι βρίσκεται σε διαδικασία διαγωνισμού έργο προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ για το σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου (Κλειστό γήπεδο μπάσκετ Παπάγου, γήπεδο οδού Φλωρίνης, γήπεδο τένις Μεγάλου Πάρκου Παπάγου, Δημοτικού Σταδίου "Μ. Μαρσώ", γήπεδο οδού Ναυαρίνου, Κλειστό Γυμναστήριο "Α. Τρίτσης" κ.ά.
Τέλος, ο Δήμαρχος παρέδωσε τα κλειδιά της εγκατάστασης στον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ, Δ. Οικονόμου.

iliasoikonomou

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τίμησε τον διακεκριμένο αθλητή της πόλης μας, Μιχάλη Υφαντή για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και τον αθλητισμό του Δήμου μας.
Ο Μιχάλης Υφαντής μεγάλωσε στο χώρο του Αθλητικού Κέντρου, αφού επί 30 περίπου χρόνια, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Α.Σ. Παπάγου, σε τοπικά πρωταθλήματα, στις Β’ και Γ’ Εθνικές κατηγορίες, στην Α1 και στην Α2 και έφτασε μέχρι την Ευρώπη, υπηρετώντας με πάθος τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

iliasxidisifantis

Στην τελετή εγκαινίων παραβρέθηκαν σπουδαίοι αθλητές όπως, οι Παραολυμπινίκες Μιχάλης Σεϊτης και Δήμητρα Κοροκίδα, η αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας beach volley Πέννυ Καραγκούνη, ο πρωταθλητής στίβου Σπύρος Βασδέκης, η πρώτη γυναίκα Μαραθωνοδρόμος Γεωργία Χριστοδούλου, καθώς και εκπρόσωποι και αθλητές των Συλλογών Α.Σ. Παπάγου, Ολυμπιάδα Παπάγου, Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού, Αθλητική Ένωση Χολαργού, ΑΚΟ ΑΡΗΣ Χολαργού και Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Παπάγου – Χολαργού.