Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 08:17

"Έφυγε" ο μεγάλος Χολαργιώτης προπονητής Γκόμεζ Ντε Φαρία


ntefaria

«Έφυγε» από τη ζωή ο Γκόμεζ Ντε Φαρία, ο επί σειρά ετών βοηθός προπονητή του Παναθηναϊκού στα μέσα της δεκαετίας του ‘70 και άνθρωπος. Η κηδεία του μεγάλου Πορτογάλου προπονητή που έζησε στο Χολαργό, θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 3 μ.μ. στο Νεκροταφείο Χολαργού.

Ο Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού εξέφρασε τα συλλυπητήρια του με δημόσια ανάρτηση: "Ο Ο.Φ.ΧΟΛΑΡΓΟΥ εκφράζει την θλίψη του για τον χαμό του συντοπίτη μας και σπουδαίου προπονητή Γκόμεζ Ντε Φαρία. Καλό ταξίδι Στρατηγέ!!"

Και η πράσινη ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωσή της εξέφρασε την βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Γκόμεζ Ντε Φαρία.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Γκόμεζ Ντε Φαρία. Ο εκλιπών υπήρξε μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού επί σειρά ετών. Στα μέσα της δεκαετίας του '70 ο Ντε Φαρία υπήρξε βοηθός προπονητή και διερμηνέας του Αϊμορέ Μορέιρα, του Βραζιλιάνου τεχνικού του Τριφυλλιού. Με τον Παναθηναϊκό συνεργάστηκε επί σειρά ετών ως προπονητής της ακαδημίας, ενώ του πιστώνεται ότι έφερε στην Ελλάδα για τους Πράσινους τον Χουάν Ρότσα και βοήθησε για τη μετεγγραφή του Όσκαρ Αλβαρέζ από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Παναθηναϊκό. Στα μέσα της δεκαετίας του '90 εργάστηκε στο τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού, ενώ διατέλεσε και προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου των Πρασίνων».


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.