Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 00:29

Ο Χολαργός ξεκινά τις μάχες στην Α1 με το στόχο την Ευρώπη


holargosdrosos

Ο Χολαργός ανήκει πλέον στα “μεγάλα σαλόνια” και αυτό το διαπίστωσαν όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (11/9) στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού, όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας, αλλά και της φανέλας με την οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην BasketLeague.

Προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού o Γιάννης Ιωαννίδης, o Γιάννης Σγουρός, o Σταύρος Δουβής, καθώς επίσης και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος παραβρέθηκαν σε μια εκδήλωση, την οποία ευχαριστήθηκαν μικροί και μεγάλοι. Γιατί στα “αποκαλυπτήρια” του Χολαργού στην μεγάλη κατηγορία συμμετείχαν και οι μικροί φίλοι του συλλόγου…

Η παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε από τον σπουδαίο δημοσιογράφο Ευάγγελο Ιωάννου, ο οποίος είχε την “μπαγκέτα” και την ευθύνη για την ροή του προγράμματος.

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος ανέβηκε πρώτος στο βήμα και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ομάδα στην BasketLeague, τονίζοντας την σπουδαιότητα της συμμετοχής της πόλης στο πρωτάθλημα μπάσκετ.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος και χορηγός του συλλόγου Γιώργος Δρόσος, ο άνθρωπος που έχει δώσει και την ψυχή του για να φτάσει ο Χολαργός στην BasketLeague. “Πριν από μερικά χρόνια έλεγα ότι κάποια στιγμή θα φτάσουμε να παίξουμε στην Α1. Τώρα λέω ότι στόχος μας πλέον είναι να περάσουμε τα ελληνικά σύνορα και να αγωνιστούμε στην Ευρώπη” ήταν το μήνυμα του “ισχυρού άνδρα” του συλλόγου που προκάλεσε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων στην εκδήλωση.

Κατόπιν, ακολούθησαν οι βραβεύσεις μελών του συλλόγου που έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο από την ζωή τους για την ομάδα. Συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Τάκης Λαουράκης, από τον Δημήτρη Τούτουζα, ιστορικό στέλεχος της ΑΕ Χολαργού και προέδρου της διοικούσας στην υπό σύσταση ΚΑΕ. Οι κ.κ. Πέτρος Τζουνάκος (γενικός αρχηγός της ομάδας), Δημήτρης Καλκάνης (έφορος) και Παύλος Γιαννάτος (για την προσφορά του). Τις βραβεύσεις έκαναν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Τάκης Λαουράκης, η γενική γραμματέας του συλλόγου Αλεξάνδρα Παπαστάμου-Τούτουζα και ο ειδικός γραμματέας Φώτης Τσώνης. Ακόμη τιμήθηκε ο Μιχάλης Ηρακλιανός (μέλος του τεχνικού επιτελείου της περσινής ομάδας) και ο γκαρντ της ομάδας Δημήτρης Κομποδιέτας, ο οποίος παρέλαβε και όλα τα μετάλλια της περσινής ανόδου στην BasketLeague.

Η παρουσίαση των παικτών και του προπονητή έγινε με την εντυπωσιακή προβολή ενός βίντεο, όπου όλοι έδιναν το στίγμα τους γι’ αυτή τη νέα προσπάθεια στην οποία ο προπονητής Άρης Λυκογιάννης ζήτησε “να είστε όλοι δίπλα μας”!

Στην συνέχεια και πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης η ΚΑΕ Χολαργός τίμησε τον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο για την αμέριστη συμπαράσταση του στον σύλλογο και την τεράστια βοήθεια που προσφέρει στην ολοκλήρωση των εργασιών του κλειστού γυμναστηρίου “Αντώνης Τρίτσης”, που αποτελεί την έδρα της ομάδας. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος και χορηγός του Χολαργού Γιώργος Δρόσος, ο οποίος του προσέφερε και μια φανέλα της ομάδας με το όνομα του Δημάρχου.

Στην συνέχεια ακολούθησε η βράβευση του ανθρώπου που έχει αφιερώσει πολύ χρόνο από την ζωή του προκειμένου να δει τον Χολαργό να μεγαλώνει και να διακρίνεται. Ο Γιώργος Δρόσος βραβεύτηκε από την βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Νίκη Κεραμέως, για όσα έχει κάνει για την ομάδα και την πόλη του.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.