Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 07:39

Έτοιμο για την Α1 το Κλειστό Χολαργού μέχρι τέλος Αυγούστου


kleistotritsis

Αμέσως μετά την ιστορική νίκη της Α.Ε. Χολαργού επί του Απόλλωνα Πάτρας, επικοινώνησε ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του σωματείου Τάκη Λαουράκη, θέλοντας να δηλώσει το ενδιαφέρον του για την αναβάθμιση του γηπέδου και την πρόθεση του να διευκολύνει για όλες τις απαραίτητες εργασίες που θα έπρεπε να γίνουν στο Κλειστό ώστε να αποτελέσει σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Α1, την έδρα της Α.Ε. Χολαργού.

Οι δύο άντρες συνεργάζονται από τότε σε εξαιρετικά καλό κλίμα, ενώ έχουν συνδράμει και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ καθώς και ο υπεύθυνος λειτουργίας του Κλειστού κ. Γ. Ξένος, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Λαουράκη στο myxolargos/mypapagos.gr.

Έτσι εντός της εβδομάδας θα ανατεθεί η προμήθεια και εγκατάσταση των τουλάχιστον 400 κερκίδων που χρειάζονται, ώστε να συμπληρωθούν οι κατ' ελάχιστον 1.200 θέσεις που απαιτεί η κατηγορία. Επίσης μέσα στην εβδομάδα θα ανατεθεί σε εργολάβο και η ανακατασκευή των αποδυτηρίων, ένα έργο που ουσιαστικά θα βελτιώσει τις σημερινές εγκαταστάσεις.

Και τα δύο θα ξεκινήσουν άμεσα, δηλαδή εντός των επόμενων ημερών αφού οι χρόνοι πιέζουν ασφυκτικά και το Κλειστό θα πρέπει να παραδοθεί για χρήση γύρω στις 20 Αυγούστου, οπότε και θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος τον Οκτώβριο.

Ο κ. Λαουράκης πρόσθεσε ότι υπάρχουν και μικρότερες εργασίες για να γίνουν όπως η διαμόρφωση ειδικών χώρων για τους δημοσιογράφους, για τη στατιστική υπηρεσία, τις κάμερες, η εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και νέες καλωδιώσεις και φυσικά η συντήρηση του παρκέ.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε Χολαργού, στη μίνι συνέντευξη που παραχώρησε στο myxolargos/mypapagos.gr, δήλωσε αισιόδοξος ότι πιθανές δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν στην πορεία θα ξεπεραστούν, ενώ επεσήμανε ότι είναι γνωστές σε όλους οι χρονοβόρες διαδικασίες του δημοσίου.

Τέλος, ιδιαίτερα αναφορά έκανε ο κ. Λαουράκης, και για τη συνεργασία τους με το Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου-Χολαργού, αφού η Διοικήτρια κα Αθανασοπούλου από την πρώτη στιγμή κάλεσε την ηγεσία το σωματείου σε συνάντηση προκειμένου να βοηθήσει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, στη νέα απαιτητική αθλητική σεζόν στην Α1 κατηγορία.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.