1 Ασημένιο, 2 τραυματισμοί, πολλά ρεκόρ στα Πανελλήνια στίβου για τον ΓΑΣΧ

 

flourentzou

Ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων ολοκληρώθηκε (23-24/6/2018) στην Κατερίνη αφήνοντας αυτή τη φορά μια γλυκόπικρη γεύση στην οικογένεια του Γ.Α.Σ.Χολαργού:
• Βάθρο με ασημένιο μετάλλιο
• Ατομικά και ομαδικά ρεκόρ
• Αλλά και ατυχίες με τραυματισμούς……

Αναλυτικότερα:
• ΦΛΟΥΡΕΝΤΖΟΥ ΜΙΧΑΗΛ: 2ος Πανελληνιονίκης και ασημένιο μετάλλιο στον τελικό των 200μ. με 22''27.
• ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΒΙΤΑ: προκρίθηκε για τον τελικό των 100μ. με εμπόδια, με χρόνο 15''14 αλλά στάθηκε άτυχη και τραυματίστηκε στη μέση της κούρσας.
• Στα προκριματικά των 100μ η ΣΚΟΥΡΤΗ ΑΘΗΝΑ με 12''89 και η ΣΚΟΛΑΡΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ με 13''35, ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΟΣ στα 400μ με 53''12 και στα 200Μ. με 24''00, ο ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ στα 800μ με 2'06''21 και η ΙΣΡΑΕΛΙΑΝ ΑΙΜΙΛΗ στα 800μ με 2'31''97. Τέλος ο άτυχος ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ στα 800μ εγκατέλειψε λόγω τραβήγματος.
• Η σκυτάλη 4 x 100μ. κορασίδων - αποτελούμενη από δυο κορασίδες και δύο παγκορασίδες: ΣΥΡΓΚΑΝΗ-ΣΚΟΛΑΡΙΚΟΥ-ΜΠΟΓΔΑΝΗ-ΣΚΟΥΡΤΗ, τερμάτισε στην 20η θέση ανάμεσα σε 45 ομάδες, με επίδοση 51''32.


Πολύ καλή η παρουσία των αθλητών και των αθλητριών του Γ.Α.Σ.Χολαργού και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων που έγινε στα Τρίκαλα το Σ/Κ 16-17/6/2018, με καλές θέσεις και επιδόσεις.

Αναλυτικότερα:
ΘΕΟΦΙΛΙΔΟΥ ΡΕΑ 5η θέση στα 5000μ. με 19'40''46
ΜΑΥΡΟΔΟΝΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 8η θέση στη σφαιροβολία με 13,94m
ΦΛΟΥΡΕΝΤΖΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 12η θέση στα 100μ. με 11''20
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ100Μ. με τις ΔΑΛΙΑΝΗ-ΣΚΟΛΑΡΙΚΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΚΟΥΡΤΗ 16η θέση με 52''10.
Επίσης στον προκριματικό των 100μ συμμετείχαν οι
ΣΚΟΥΡΤΗ ΑΘΗΝΑ με 13''21 (-2.2 άνεμος) και ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΒΙΤΑ με 13''22(-2.3 άνεμο).
Στα προκριματικά των 200μ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ με 27''73, ΣΚΟΛΑΡΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ με 28''28, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΟΣ με 23''93 και στα 800μ. ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ με 2'05''29.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή ανάρρωση στους τραυματίες, μαζί με τις ευχές μας για καλή συνέχεια χωρίς άλλες ατυχίες.

Εκτύπωση

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.